Vad som fanns i min adventskalender - del 2

Inlägget innehåller annonslänkar

Nip + Fab – Glycolic Fix Scrub

Det här ska vara en skrubb och rengöring som innehåller glykolsyra och salicylsyra som ska göra huden klarare och fräschare. Den här produkten ska exfoliera huden på djupet och skonsamt ta bort döda hudceller och rensa porerna. Den ska vara berikad med en fruktig doft av grapefrukt. Jag är lite skeptisk till skrubbar då de flesta är lite för hårda för min hud, men jag kommer absolut ge denna en chans. Den verkar lovande!

60 g

Den här ansiktsmasken har jag hört bra om. Jag är inte bekant med märket, men det verkar vara ett populärt märke. Denna ansiktsmasken ska vara porförminskande (vilket är omöjligt, men antar att de menar att den ska göra så att porerna ser mindre ut). Den ska göra att huden ser klarare ut, hjälpa till att lugna irritation och jämna ut hudtonen. Jag har använt den två gånger och jag tycker att det krävs rätt mycket produkt för att det ska täcka ansiktet. Är inte van vid lermasker, men den verkar okej, tror jag. Kanske måste ge det några fler gånger för att se om jag gillar den. Men det krävs också att jag måste köpa större förpackning, och jag är osäker på om jag vill lägga pengarna på det. Svårt val.

1 masque - 25 g

Glamglow glowlace sheetmask (hittar ingen länk, tyvärr)

Dr.Jart + sheetmask ska ge en trött och torr hud en riktigt fuktboost på bara 20min. Den här har jag hört bra om och min hud skulle verkligen behöva en fuktboost nu under vintern när luften är så torr. Jag dränker mitt ansikte i fukt varje kväll. Ser fram emot att testa den!

Glamglow sheetmask ska ge huden ett riktigt lyft. Den innehåller hyaluronsyra, grönt te, koffein, provitamin B5, lakrits och arginin som ska ge huden ny energi och återfukta. Den ska även minimera fina linjer. GlamGlow är ett märke som jag har hört så mycket bra om, så det ska bli spännande att testa den!


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar