Upplev kärlekens dag tillsammans

Samarbeten

Inlägget är i annonssmarbete med Upplevelse.com

Bilden är lånad från pixabay.

Dagen närmar sig med stormsteg. Den där dagen man kanske vill visa sin kärlek till någon lite extra mycket.
Alla hjärtans dag är bara runt hörnet och det är många som gärna vill fira den dagen genom att göra något tillsammans med någon man älskar. Det kan vara en partner, en vän, en familjemedlem eller någon helt annan speciell person i sitt liv. Oftast går man på bio eller stannar hemma och gör i ordning en riktigt mysig middag och tittar på film.

Men i längden kanske det blir lite tråkigt, och man vill hitta på något annat. Ibland kan det vara svårt att komma på vad man ska göra och det slutar med att man gör absolut ingenting eller återgår till det vanliga - bio eller middag. Jag har personligen varit i den sitsen lite för många gånger och det är dags att ändra på det.

Ni vet redan vad jag tycker är den absolut bästa presenten att både ge och få. Självklart pratar jag om en upplevelse! Det roligaste är ju om det är en upplevelse man kan göra tillsammans. På Upplevelse.com finns det så himla mycket roligt, mysigt och läskigt att göra. Vill man vara lite romantisk av sig så varför inte satsa på en lyxig weekend för två? Eller en dag på spa där man kan ta hand om varandra och sig själva och bara njuta av nuet och varandras sällskap? Eller lyxa till det med en ost- och vinprovning eller kanske en chokladprovning? Eller en romantisk middag i totalt mörker?

Vill man hitta på något som inte är allt för romantiskt men som kan vara en rolig grej att göra tillsammans så finns det saker för sånt också. Vad sägs som en spökvandring? Eller Escape Room? Eller en middag med mordgåta?

Har ni inte hittat något intressant att göra än, så har Upplevelse.com en kampanj nu där de tipsar om sina favoritupplevelser som är perfekt för en alla hjärtans dag-upplevelse tillsammans med någon man älskar. De erbjuder även upp till 30% rabatt på utvalda upplevelser. Så jag tycker absolut ni ska ta en titt om ni känner att ni vill hitta på någonting ni inte brukar göra.

Jag har själv använt den här sidan och tycker att den är super! De har 3 års giltighetstid, 45 dagars öppet köp, trygg e-handel och presenten levereras inom 5 minuter. Helt perfekt ju om man är ute i sista minuten!


Brukar ni fira alla hjärtans dag? Brukar ni göra något vanligt som att gå på bio och äta middag, eller föredrar ni att hitta på något annorlunda den dagen? Eller har ni några andra superbra tips som ni vill dela med er av?

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar