Update: ACO hudvård

Hudvård och hårvård

Nu har jag använt de här produkterna i en månad ungefär. Så jag tänkte skriva mina tankar och sånt där nu. Tyvärr lever de inte alls upp till förväntningarna. I början kändes de riktigt bra och återfuktande, men med tiden känner jag mig bara mer och mer torr. Jag reagerar starkt på lotion och tonern, och jag vet inte vad det beror på. Blir alldeles röd i ansiktet, det svider och bränner. Gelen gör att och jag känner mig riktigt torr efter användning. Så besviken på det, för jag har hört så mycket bra om den! Och i början kändes den verkligen underbar.

Tonern och serumet är nästan helt slut. De var inte alls dryga, tyvärr. De andra produkterna har jag mycket kvar av. Och jag gillar verkligen night balm så mycket!

Så, om jag ska sluta med dessa produkter (antingen ge bort till någon eller använda upp dem först) och börja med nya, vilket märke bör jag testa då? Varit så nyfiken på bland annat Skin Treat och Pixi. Har en Peeling Mask från Skin Treat som jag tänkte skriva om i ett annat inlägg. Värt att testa hela serien eller satsa på någon helt annan?

Vad för märke rekommenderar ni? Vill ha en hyfsat billig och bra rengöring, toner, serum och kräm.

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar