Three things

Tankar och känslor

❄️ Jag har varit frånvarande här på grund av personliga saker. Som jag senast skrev så är det fortfarande mycket som är oklart som skapar hög ångest. Men jag saknar att skriva inlägg, svara på era fina kommentarer och läsa och kommentera era bloggar. Så snart saker och ting känns lite bättre så kommer jag tillbaka. Man får tillåta sig att ha pauser inland när det behövs.

❄️ Jag försöker komma in i någon slags julstämning i år. Jag har aldrig riktigt känt den känslan under mitt liv. Men jag har hittills satt upp lite glitter, en julstjärna (utan lampa än så länge), en ljusstake, en liten ljusslinga och lite tända ljus. Jag har också gjort mitt första pepparkakshus någonsin! J köpte färdigt paket och hjälpte mig sätta ihop det och dekorera det. Så himla gulligt! Försöker bocka av en del julfilmer också då jag inte är uppväxt med att se sånt. Och julkalendern tittar jag på! Men julkänslan har inte infunnit sig än...

❄️ Jag vill flytta ifrån den här staden. Starta om. Nya människor, ny miljö. Jag har alltid bott i den här staden och jag känner att jag bara måste bort härifrån. Det är riktigt påfrestande att vara där man inte hör hemma... Jag önskar att jag bara kunde packa mina saker och ge mig av. Vilken frihet.


Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar