Three things

Vardag

Jag vill bara att allt ska bli klart gällande flytten. Stressen är bara för mycket just nu. Att saker och ting inte går som jag planerat gör det inte direkt lättare. Jag bara längtar tills allt med flytten är över och jag kan fokusera på nya lägenheten. Ser fram emot att köpa posters och nya möbler så småningom.

Jag har börjat arbetsträna sen några veckor tillbaka. Det känns konstigt att inte vara sjukskriven längre och jag vill ha ett jobb mer än nånsin just nu. Jag vet att det ligger långt fram och är en jobbig tid dit, men arbetsträningen ska vara ett första steg. Är bara där två gånger i veckan, 4 timmar / dag och min kropp säger ifrån direkt. Hur jag ska klara mer än det är något jag måste försöka klura ut. Dagarna är dock lugna, lite promenader, föreläsningar, bakning och hantverk.

Det är brist på empties/ first impression inlägg för tillfället. Min mobil tar så fruktansvärt dåliga bilder och det är sjukt tråkigt att ens försöka fota något då. Dessutom är jag helt förkrossad över att redigeringsappen Vsco slutade fungera på min mobil och gjorde att mobilen totalt kraschade. Det slutsf med att jag fick radera appen och de redigering-inställningar jag hade. Då trist! Har inte hittat en ny redigeringsapp jag gillar än. Vill kunna ha gratis filter och kunna spara det man använt så det är lätt att redigera nästa gång, som på VSCO. Har försökt gilla Snapseed, men hittat inget bra och har varken tid eller tålamod till att redigera varenda bild från början.

Har ni tips på en bra redigeringsapp som man kan ha filter/presets (gratis) och som är lätt att använda?


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar