SPF is your BFF

EVY Daily Defense Face Mousse SPF 50 75 ml

Ville bara kika in här och påminna er alla om att använda solskydd! Denna på bilden är både cruelty free och vegansk och verkar helt okej. Den är dessutom rätt billig, till skillnad från många andra solskydd. Så denna kanske jag köper igen! SPF is your BFF!

Och så vill jag bara tacka för alla fina och stöttande kommentarer jag får av er! Ni är helt fantastiska. Så tacksam att just ni är mina bloggläsare!

Jag tänkte också nämna att jag kommer ta en paus från "first impression"- inlägg på bloggen. Jag har några i utkast som jag kommer publicera, men utöver det så lägger jag det åt sidan. Jag känner att jag inte riktigt har energin eller hinner med både dessa inlägg och empties. Ibland tar det så lång tid att få upp ett inlägg om första intryck på en produkt, och när jag publicerat det så har jag redan använt upp produkten. Jag känner att det blir för rörigt för mig. Självklart kommer jag fortsätta tipsa om produkter jag gillar och fortfarande skriva empties. Men just first impressions kommer inte komma upp lika mycket. Jag hoppas det är okej med er.


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer