Smidigt med matkassar

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med Sverigesmatkassar.se

“Vad ska vi äta till middag idag?”
Jag tror att många av er där ute känner igen sig lite i det. Jag gör det i alla fall. Antingen så vet jag inte vad jag vill ha till middag, är för lat för att orka handla eller blir på dåligt humör för att jag inte kan bestämma mig och tiden bara rinner iväg. Eller så hinner man inte laga i ordning någonting mellan alla hundra saker som ska göras.

Jag kan själv tycka att det är lite svårt att komma igång med att äta riktig och bra mat. När jag bodde hemma så kom mina föräldrar alltid på någon maträtt i sista minuten, åkte och handlade och lagade i ordning när de kom hem. Inte så praktiskt med andra ord. De lever fortfarande så. Jag har försökt att komma på olika sätt för att hjälpa dem, men de föredrar sitt egna sätt. Så låt vara så.

Jag däremot måste verkligen komma på ett sätt att få i mig riktig och bra mat. Jag har aldrig haft intresse för att laga mat eller orka bry mig. Jag har alltid ätit vad jag vill när jag vill. Men jag har märkt att det inte håller i längden. Jag måste sluta leva på mina nudlar och hårt bröd. Så jag tänkte faktiskt ge det här med matkasse en chans. Har ni använt er av det? Jag tycker det låter himla smidigt. Känns lite krångligt när man är en person och bara vill ha matkasse en gång i månaden och det finns så många olika matkassar att välja mellan!

På Sverigesmatkassar.se kan man jämföra olika matkassar och se vilken som passar en bäst. De hjälper till att nämna bästa matkassarna just nu, vad som är bra med just dessa matkassar och vilka de skulle passa. En riktigt bra guide för oss som är nybörjare inom det här. Jag har faktiskt själv funderat på Hello Fresh eller ICA:s matkasse. Har också kikat in City Gross matkasse, som verkar vara den som lönar sig bäst för mig ekonomiskt. Men har hört så bra om de andra två. Men jag har inte bestämt mig än. Svårt val!

Har ni använt er av matkasse? Vilken tycker ni är bäst och varför? Är det någon som bor ensam och har matkasse?

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar