Smart försvarsspray

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med Plegium och innehåller en reklamlänk samt rabattkod till er!

Jag är nog inte den enda att känna att det är osäkert att vistas ute ibland, särskilt på kvällar. Jag var själv med om en händelse för många år sen som satte sina spår. Jag önskar verkligen att den här sprayen fanns då. Jag är inte lika rädd att vistas ute längre, men jag känner absolut osäkerhet kring fulla människor och att vara ute på stan under helgerna, både dagtid och kvällstid. Så jag är väldigt glad över det här samarbetet med Plegium där jag har fått hem deras Smart Försvarsspray!

Smarta funktioner och hur Plegium Smart Försvarsspray fungerar:

❥ Man laddar ner appen Plegium (som är helt gratis) och där i lägger man in sina nödkontakter.

❥ Man kan lägga till upp till 5 nödkontakter i appen och alla nödkontakter får både samtal och sms när du har aktiverat din spray!

❥Sms skickas till alla nödkontakter när du har aktiverat din spray där det står att du har aktiverat den, är i fara och så finns det en länk i smset med en platstjänst som visar var du var när du aktiverade sprayen. Så himla smart då dina nödkontakter snabbt kan komma till din räddning!


❥ Den är väldigt smidig och får plats i jackfickan, väskan och byxfickan. Den är väldigt lätt att aktivera och använda, men tillräckligt skyddad för att du inte ska råka trycka igång den. För att aktivera den öppnar man locket och trycker ner knappen. Se bild ovan.

❥ Den sprutar ut en laglig, kraftig stråle av röd mentolspray som både förblindar angriparen tillfälligt och märker den med den röda färgen så att personen är lätt att identifiera senare av t.ex. polis.

❥ När du aktiverar sprayen så hörs ett öronbedövande siren på 130 decibel samt att LED-lampor börjar blinka, vilket gör det lättare att sikta (speciellt i mörker) samt att det gör angriparen förvirrad och förhoppningsvis rädd.

❥ Sprayen har en laddningsfri batteritid på hela 4 år!

Jag hoppas att jag med det här inlägget kan få er att känna att ni kan (och ska!) vara säkra ute på gatorna, oavsett var, när eller hur. Man ska alltid kunna känna sig säker, men tyvärr är det inte den verklighet vi lever i. Därför är jag så himla glad att Plegium Smart Försvarsspray finns!


Ni kan köpa den på på Plegium.se (adlink) och ordinarie pris är 399kr, men just nu är det kampanjpris och den är nedsatt till 349kr! Och använder ni min personliga kod THERESE10 får ni ytterligare 10% rabatt, vilket innebär att ni betalar bara 314kr!

Observera att rabatten gäller endast på Smart Försvarsspray!


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer