Serietips #7

Film och serier

I den här kategorin tipsar jag om både serier jag gillar, men som jag också inte gillar. Jag tipsar helt enkelt om serier jag har sett, berättar lite om serierna och vad jag tycker. Varje inlägg har 5 serier i olika kategorier, så förhoppningsvis hittar ni något ni gillar!

♡ PRISON BREAK. Serien handlar om Michael Scofield som är desperat att få ut sin bror, Lincoln Burrows, ur fängelset. Lincoln är dömd till döden för ett brott han påstår sig inte ha begått. Michael begår ett brott genom att råna en bank och se till att han hamnar i samma fängelse som sin bror. Han har planerat allt i minsta detalj hur han ska få ut sin bror ur fängelset, men det visar sig inte vara så enkelt som han trodde.

Mitt betyg: 10/10. Serien finns att se på Viaplay.


♡ ATYPICAL. Serien handlar om Sam, som har en diagnos inom autismspektrumet. Man får följa med i hans liv och hans vardag och få en bild om hur livet kan se ut för en person med autism. Man får också följa hans familj och se det från deras sida. Serien är rolig och lärorik.

Mitt betyg: 7/10. Serien finns att se på Netflix.


♡ HOW TO GET AWAY WITH MURDER. En spännande thriller om en grupp ambitiösa juriststudenter och deras lysande, mystiska, självsäkra professor, Analise Keating. Hennes lektion kallas för "How to get away with murder" och är inte som alla andra klasser. Tillsammans lyckas de trassla in sig i en mordplan som verkar vara svårare att ta sig ur än de trott.

Mitt betyg: 9/10. Serien finns att se på Netflix.


♡ LUCIFER. Serien handlar om Lucifer Morningstar som är uttråkad över att vara Helvetets härskare och lämnar sin tron för att besöka jorden. Han driver Los Angeles största nattklubb och väljer att hjälpa LAPD (Los Angeles polisen) att straffa brottslingar. Samtidigt handskas han med familjeproblem.

Mitt betyg: 10/10. Serien finns att se på Netflix.


♡ MODERN FAMILY. En mysig och rolig serie där vi får följa den stora familjen (släkten) som består av Jay Pritchett (familjen Delgado-Prichett), hans dotter Claire Dunphy (familjen Dunphy) och sonen Mitchell Pritchett (familjen Pritchett-Tucker). Alla bor i Los Angeles och Jay är gift med Gloria och bor tillsammans med hennes son Manny. Claire är gift med Phil och tillsammans har de tre barn: Alex, Haley och Luke. Mitchell är gift med Cameron.

Serien låter mer invecklad än den är. En mysig och rolig serie där man får följa denna släkt i med- och motgångar.

Mitt betyg: 9/10. Serien finns att se på Netflix.


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer