Serietips #2

Jag tänkte börja om den här kategorin och göra på ett annat sätt. Tidigare har jag bara tipsat om serier jag gillar och bara ett tips i varje inlägg. Nu tänkte jag tipsa om 5 serier i varje inlägg och även skriva med de serier jag sett men som jag inte gillade. Detta för att alla gillar olika, och även om inte jag gillade en serie så betyder det inte att inte ni kan gilla den. Det är en salig blandning och jag hoppas ni hittar något nytt att titta på!

__________________________________________________________________________________________________

♡ EMILY IN PARIS. Emily jobbar på en PR-byrå i Chicago och trivs med sitt liv. Hon får tillfälle att få ett jobb i Paris, trots att hon inte kan ett ord på franska. Hon tar sitt pick och pack och lämnar Chicago för sin drömstad och sitt drömjobb som marknadsföringschef för sitt jobbs dotterbolag. Där måste hon kombinera vänner, kärlek och jobb, och det blir inte lika enkelt och glamouröst som hon tänkt sig. Men hon ger inte upp.

Mitt betyg: 6/10. Serien finns att se på Netflix.

♡ NEW AMSTERDAM. En sjukhusserie som handlar Max Goodwin, den nya sjukhuschefen på New Amsterdam. Han är bestämd på att sjukhuset ska bli det bästa i landet, patienterna ska få det allra bästa och han ska förändra allt som går. Dagligen får han nya klagomål om saker och ting, och direkt planerar han för hur han ska göra det till det bättre. Samtidigt kämpar han själv med sin hälsa och går igenom cancerbehandlingar samtidigt som patienterna går före. Hans mål är att alla ska få den bästa vården de kan få och alla som jobbar på sjukhuset ska ha det så bra som möjligt.

Mitt betyg: 10/10. Serien finns att se på Viaplay.


♡ UNFORGETTABLE. En kriminaldrama som handlar om polisen Carrue Wells som har ett tillstånd som kallas hypertysemi, som innebär att hon kommer ihåg exakt allting som har hänt henne, i varje liten detalj. Hon och kollegan Al Burns arbterar på brottsroteln på New York City Police Department och hennes minne kommer minst sagt till hjälp.

Mitt betyg: 9/10. Serien finns att se på Viaplay.
När detta inlägg kommer upp så finns serien kvar i 24 dagar.


♡ SUPERNATURAL. Handlar om bröderna Sam och Dean, som redan som liten upptäckte att det finns demoner och andra mystiska saker. När deras mamma mördas blir deras pappa spökjägare och lär upp sina barn hur man försvarar sig själv och hur man dödar de olika mystiska sakerna. Under sin jakt upptäcker de att det finns mer än vad de någonsin kunnat tro. Helt plötsligt är de i ett krig mellan demoner och änglar, spöken och profeter. Detta är en riktigt spännande serie!

Mitt betyg: 10/10. Serien finns att se på Viaplay.

♡ CHICAGO MED. En sjukhusserie där man får följa den känslomässiga berg-och-dalbanan som läkarna på Chicago Med upplever varje dag. Serien utspelar sig för det mesta på akuten. Man får följa både sjuksköterskor, läkare och en psykiatriker som jobbar på akuten. De får in alla möjliga fall, både unika, konstiga och hjärtskärande.

Mitt betyg: 9/10. Serien finns att se på Viaplay.

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar