Saker jag vill göra i sommar

Tankar och känslor

Jag brukar aldrig planera saker, just för att jag avskyr när saker kommer i vägen och det kanske inte blir som planerat. Det kan förstöra otroligt mycket för mig. Men i år vill jag ha något att se fram emot, stora som små saker. Så nu tänkte jag skriva ner saker jag vill göra i sommar.

Åka på road trip, och en sån är faktiskt inbokad! Jag fyller år nästa månad och J och vår vän M har bokat hotell åt oss i Stockholm. Kommer bli så nice! Längtar!

Bada. Jag har inte badat på flera år av olika anledningar, men i år vill jag i alla fall bada en gång!

Ha picknick. Det är också en sak jag inte gjort på flera år. Men jag vill verkligen sitta på en fin plats, äta plockmat och frukt och dricka gott och bara njuta.

Se solnedgångar. Jag älskar solnedgångar och mår alltid som bäst när jag får titta på en fin solnedgång. Men av olika skäl har det blivit väldigt dåligt med det.

Göra goda drinkar och sitta på balkongen. Nu när jag äntligen har en balkong så känns ju den här punkten väldigt given. Jag har dock inte fått i ordning där ute än, men den duger för stunden. Vill så gärna dricka goda drinkar där ute. Har helt ärligt aldrig gjort en drink.

Träffa min prinsessa. Min brorsdotter kommer ett par dagar i sommar är det tänkt, så jag hoppas vi kan hitta på nåt kul.

Färga håret. Är så sugen på att göra blonda slingor eller färga lite ljusare. Får se om jag vågar mig på det.

Ha grillkväll. Det var ett par år sen jag var med på en grillkväll. Så det skulle jag gärna vilja ha!


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer