Pure & Simple

https://c.mtpc.se/tags/link/2019520
https://c.mtpc.se/tags/link/2019518
https://c.mtpc.se/tags/link/2019521
https://c.mtpc.se/tags/link/2019522
https://c.mtpc.se/tags/link/2019523
https://c.mtpc.se/tags/link/2019524

Det här är min nya hudvårdsrutin! J köpte dessa till mig när jag hade svårt att välja vad jag ville ha, då det mesta av det jag använde började ta slut och jag inte ville ha samma igen. Jag har hört enormt mycket bra om Kicks egna märke, och dessa produkter, så jag var tvungen att testa helt enkelt. Och det var inte kärlek vid första ögonkastet direkt... De första dagarna var jag så enormt röd, varm om kinderna och det sved. Den här serien är nog inte för oss med känslig hy, även om den uttalat sig att vara det. Men nu har jag använt den i drygt tre veckor och jag börjar halvt gilla dem faktiskt. De är inte så där super, men de är helt okej. Tror jag. Blir fortfarande röd och det bränner till lite ibland, men kanske beror på att det är så många aktiva ingredienser och min hud är inte van det.

Jag vet inte om jag kommer fortsätta med dessa när de är slut eller inte. Har svårt att bestämma mig. Jag både gillar dem, men känner inte att de har det där lilla extra. Absolut bra med tanke på det billiga priset. Min favorit är rengöringsmjölken. Den är riktigt skön mot huden och tar bort smink bra. Tycker inte att krämerna är så återfuktande som jag vill att de ska va, men de går fort in i huden. Serumet är helt okej. Har bara använt två serum innan (båda från L300) så kan inte uttrycka mig så mycket om det. Den är rätt kladdig, men gör huden mjuk. Face Washen gillar jag inte alls. Huden känns väldigt torr efteråt och krävs mer återfuktande om jag ska gilla den. Men den funkar för stunden i alla fall. Skulle behöva mer återfuktning nu i vinter. Den kanske passar bättre till våren. Alla dessa produkter har fått så himla bra betyg så jag är förvånad över att jag inte riktigt vet om jag gillar dem eller inte.

Jag kommer att ta slut på allt det här innan jag köper nytt till ansiktet, men vet inte riktigt vad jag letar efter heller. Jag vill hitta de där produkterna som inte är allt för dyra, gärna dryga och inte tar slut fort, men som är återfuktande och har det där lilla extra.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar