Perfekta julklappar till honom

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med getpersonal.se

Här kommer ännu mer julklappstips! Har ju redan tipsat om massor i olika inlägg, men jag vet hur mycket ni uppskattar det, så självklart kommer jag fortsätta tipsa fram till jul! Den här gången tänkte jag tipsa om julklappar till honom. De är perfekta att ge bort både till pojkvännen, brorsan, morfar, farfar, pappa, svärsonen, svågern eller vännen. Jag tänkte tipsa er om något jag själv uppskattar väldigt mycket och älskar att ge bort - nämligen personliga julklappar! Det är alltid något jag ger bort när jag inte alls vet vad jag ska ge eller när personen redan har allt. Och det svåraste som finns är ju att ge något till män. De är helt omöjliga att hitta något till. Men någonting personligt slår aldrig fel!

Det finns ju hur mycket som helst att ge bort som är personligt. Kanske något som representerar ett minne ni har, en tavla man målat eller en upplevelse. Men ibland har de önskat sig något speciellt, t.ex. en klocka, whiskyglas, plånbok eller kanske en snusdosa. Och det kan ju faktiskt, enligt mitt tycke, vara lite tråkigt att ge bort. Även om det är vad personen i fråga har önskat sig. Så, varför inte göra något personligt av de där sakerna han önskar sig? Varför inte gravera in någonting på det. Kan ju vara allt från personens namn, ett datum, en plats eller bara så enkelt som initialer. Möjligheterna är oändliga!

Getpersonal.se har massor av roliga presenter som passar alldeles utmärkt till honom. De har allt från knivar, armband, klocklådor, korthållare och tändare. Och alla presenterna går självklart att få något ingraverat på. Det är hela meningen med företagets koncept. Här nedan tänkte jag tipsa er om några av mina favoriter som man kan ge bort med någon fin gravering på:

Whiskyglas | Snusdosa Vintage | Skovårdslåda | Necessär | Klocklåda | Armband

Om ni gillar roliga och personliga presenter lika mycket som jag, så kan ni se fler tips här!

Brukar ni ge bort personliga presenter och vad ger ni helst bort?
Berätta gärna vad ni tänkt ge i julklapp i år!

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar