Nytt från The Body Shop

https://c.mtpc.se/tags/link/2022478
https://c.mtpc.se/tags/link/2022471
https://c.mtpc.se/tags/link/2022477
https://c.mtpc.se/tags/link/2022474
https://c.mtpc.se/tags/link/2022476
https://c.mtpc.se/tags/link/2022475

Äntligen kom mitt paket från Åhléns. Kunde inte låta bli att klicka hem det här när jag såg att de hade halva priset på det just den dagen. Har aldrig använt TBS förut, förutom en face mist som jag gillade väldigt mycket, men som tog slut direkt för att jag använde hela tiden. Har hört riktigt bra om den här serien, så jag är riktigt taggad på att använda den. Har faktiskt redan tjuvstartat och använt vissa av produkterna en eller fler gånger. Tycker serien doftar rätt gott faktiskt, men kan bli lite mycket med både hårprodukter och kroppsprodukter.

Vad jag hittills tycker:

- Jag älskar handkrämen! Jag brukar inte gilla handkrämer, mycket för att de bara lägger sig som en fet hinna på händerna och man kladdar ner allting. Men denna är ju helt underbar i konsistensen och går fort in i huden. Kommer använda denna flitigt under vintern!

- Schampot gör mitt hår väldigt torrt och jag måste ha i det upp till tre-fyra gånger i håret för att det ska kännas rent. Riktigt stort minus, varken bra för mitt hår eller för plånboken. Som tur är så är balsamet underbart att ha i och gör håret riktigt lent. Stort plus på den! Hört så mycket bra om hårinpackningen också, så kanske tar och köper den också.

- Skrubben är riktigt nice och skön. Gör inte ont att skrubba och känner att den gör sitt jobb. Body buttern är också riktigt nice, faktiskt. Den var lätt att applicera och går in i huden fort. Men den gav jag till mamma, för jag har aldrig varit ett fan av body lotion eller body butter. Känner mig så kletig och äcklig av det (får samma känsla av solkräm och använder därför inte sånt heller). Enda som känns ok för mig som jag kan använda ibland, är en från Victoria Secret.

- Duschkrämen är så där mjuk och lagom löddrigt. Känns dock som den torkar ut huden lite (är väl därför man använder body butter), men den är absolut helt okej. Kan nog tänka mig att fortsätta med den.

Vad tycker ni om TBS? Någon speciellt bra produkt ni kan rekommendera? Tar emot alla förslag och tips!

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar