Nytt från Kielh's

Inlägget innehåller annonslänkar

Ultra Facial Toner, 250 ml

Alltså, vilket fynd! Jag behövde ett nytt ansiktsvatten då min precis har tagit slut, och ni som är här inne ofta vet att det är ett måste i min hudvårdsrutin. Många ser det som en onödig produkt, men jag gillar känslan av att ta på en återfuktande toner som förbereder resten av produkterna efter rengöring.

Jag såg att Skincity hade ett erbjudande och jag passade självklart på att ta del av det, när jag ändå behövde fylla på. Ofta har jag inte råd med det då det är något i stil med "handla för minst 1000kr för att få det här på köpet". Men detta erbjudande var att man skulle köpa två valfria produkter från Kiehl's, oavsett pris, för att få denna necessär med 11 produkter i resestorlek. Perfekt när man vill testa på lite och inte vill köpa full size. Så jag köpte faktiskt två stycken ansiktsvatten och fick necessären på köpet. Dessutom fri frakt på det!

Ultimate Strength Hand Salve
Ultra Facial Toner, 250 ml
Avocado Eye Treatment
Creme de Corps
Midnight Recovery Concentrate
Amino Acid Shampoo
Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate
Amino Acid Conditioner
Ultra Facial Cleanser
Powerful Strength Line Reducing Concentrate
Ultra Facial Cream - Dry Skin

Dessa produkter låg i necessären. Lite blandat mellan krämer, rengöring, schampo, balsam, oljor och serum. Älskar när man får testa lite av varje. Ska bli kul att få testa! Hört mycket bra om det här märket och deras produkter. Har ni testat något från det här märket?

Tyvärr upptäckte jag efter att jag skickat efter att märket Kiehl's inte är cruelity free, utan tillåter sina produkter att testas på djur. Jag är helt emot djurtestning på alla sätt, så jag blev lite besviken på mig själv att jag lät pengarna och behovet gå före research. Brukar annars göra research för att försäkra mig om att de produkter jag köper är cruelity free och helst veganska. Det är så otroligt svårt att hitta bra produkter till budget pris som också är cruelity free. Jag kommer använda upp dessa produkter, men jag kommer inte att köpa det igen.

Har ni några tips på bra produkter (eller märken) som är cruelity free (och kanske har veganska produkter?) så får ni gärna kommentera det!


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer