Monday

Innehåller affiliate-länkar

Tänk att det är ny vecka igen? Och höst? Tiden går så himla fort. Ser verkligen fram emot hösten med alla varma filtar, tända ljus, mysiga serier och alla fina färger.

Jag flyttade in i min lägenhet i april men har inte haft ork att ta tag i något. Men igår och idag har jag rensat min walk in-closet (låter betydligt lyxigare än vad det är) på kartonger och J har hjälpt mig slänga oändligt många kassar med saker i och hjälpt mig både bära ner och upp kartonger från källaren. Jag är så glad att jag har honom.

Är långt ifrån nöjd och färdig, men för stunden kan jag inte göra mer. Jag måste köpa lite nya möbler och annat innan jag kan fortsätta. Men det duger just nu i alla fall. Skönt att ha det gjort!

Sitter i soffan med ansiktsmask just nu och kikar på serie. Väntar på att Idol ska börja så jag kan njuta av min Ben & Jerry som J köpt till mig för att jag varit duktig.

Om jag gillade ansiktsmasken? Inte det minsta. Den irriterade min hud och luktar rengöringsmedel. Inget jag kommer köpa igen.

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar