Mina ansiktsprodukter just nu

https://c.mtpc.se/tags/link/1930475
https://c.mtpc.se/tags/link/1930481
https://c.mtpc.se/tags/link/1930479
https://c.mtpc.se/tags/link/1930478
https://c.mtpc.se/tags/link/1930476
https://c.mtpc.se/tags/link/1930472

Ni som känner mig vet att jag älskar, verkligen älskar, att testa nya produkter. Särskilt till ansikte och hår. Kommer det ut något nytt på marknaden så vill jag gärna testa det. Men jag tänker inte lägga tusentals kronor på produkterna. Det har jag inte råd med som sjukskriven. Men det hindrar mig inte från att testa nya, lite billigare varianterna. Jag kan egentligen ingenting om hudvård, kan bara det mest basic.

Det här är de ansiktsprodukter jag använder just nu. Har testat så många olika genom åren men inte hittat det perfekta för just mig än. Tyvärr är det bara ACO och OLIVA bland de här produkterna som jag gillar. Gel-masken är så skön att ha på efter en stressig dag. ACO's dagkräm har jag precis börjat med, men gillar den hittills, och tänker gå över helt till ACO ett tag. Ska börja i slutet av månaden och köra fram till slutet av december för att se om det passar mig eller inte.

Har hört mycket bra om ACO och det är rätt billigt, så det skulle vara helt perfekt om det passade mig. Finns ju så många olika serier också. Så taggad på att testa det märket! Visar er produkterna när jag har fått hem dem!

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar