Mål för november

Vardag

Och så är vi inne i november. Tiden går lite extra fort just nu. Det är lite skrämmande. Jag tänkte även den här månaden skriva upp lite mål jag satt och berätta hur det gick med mina mål för oktober. <- ni kan läsa mina mål för oktober där.

Hur gick det med målen förra månaden?
Jag måste säga att det gick bra. Jag började studera och kom igång bra. Har haft lite bakslag med det senaste veckan och det tog hårt på mig, men är redo att fortsätta och göra bättre ifrån mig. Jag fick pengar så jag kunde köpa en dator, som jag är väldigt nöjd med för övrigt (kan visa den i ett inlägg till veckan). Sötsuget lyckades jag hålla rätt bra också, faktiskt. Jag har varit enormt sugen på saker och ting, men med hjälp av J så har jag klarat det förvånansvärt bra. Böckerna hann jag också läsa ut. I alla fall två av de tre jag hade. Så jag är nöjd.


Mål för november:
Komma ut på mer promenader. Jag har, av olika skäl, inte varit ute lika mycket som jag egentligen vill och borde. Jag mår bra av att ta promenader, men det är så himla mycket nu som hindrar mig. Men den här månaden vill jag verkligen försöka komma ut lite mer än bara små promenader med Charlie.

Äta mer frukt. Jag behöver verkligen få sötsuget att försvinna ännu mer. Jag köper hem en hel del frukt, men av någon anledning äter jag det inte och det blir gammalt och ruttet. Måste försöka äta mer frukt. I alla fall det jag köper hem.

Bli klar med de flesta julklapparna. Jag är sån som är både ute i sista minuten och flera månader i förväg. Men har haft massor av andra utgifter, så har inte riktigt hunnit börja och jag vet med mig att nästa inkomst kommer bli betydligt mindre. Så jag vill få klart det mesta med julklappar tidigt i år.

Lägga lite mer fokus på skolan. Jag är bra på att komma igång när det är nytt, men vet att jag brukar tröttna och sen tappar jag fokuset totalt. Det har hänt lite nu. Jag kom ur balans och allt blev bara jobbigt, och jag brukar fly från det som är jobbigt. Men jag vill verkligen klara den här kursen.


Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar