Lyxa till det med städhjälp

Tips

Bild lånad från pixabay.com

Jag måste erkänna en sak. Jag är så himla dålig på att städa min lilla lägenhet. Jag tycker bara att det är så himla tråkigt. Självklart måste det göras och jag brukar plocka bort saker ibland, dammsuga och skura. Men inte alls så ofta som jag borde med tanke på att jag har en hund som drar in allt möjligt från promenaderna. Ibland tar jag hjälp av J eller någon annan som kan städa åt mig. Det handlar inte om att jag är lat, som många tror, utan mer att min energi är så låg och den lilla energi jag har vill jag inte lägga på sådant. Det är svårt att prioritera med detta mående. Men sen finns det saker jag hela tiden flyttar fram för att det är så tråkigt. Saker som att tvätta fönster, rensa och göra ren kylen och frysen eller städa badrummet. Snälla, säg att det finns fler som jag gällande städning?

Hur underbart vore det inte att ha någon som kommer hem till en då och då och städar åt en. Man ger en person ett jobb samtidigt som man kan fokusera på annat. Det är faktiskt något jag länge tänkt på, om jag skulle flytta till större och ha bättre inkomst. Men borde man ha någon som kommer hem någon gång i veckan och städar, eller någon gång i månaden och gör lite mer grovjobb? Har ni tagit hjälp någon gång och vad hade ni för planering?

Jag har nyligen funnit en hemsida, Hemmiljo.se, som jag även skriver det här inlägget tillsammans med, som hjälper till med både hemstädning och flyttstädning. Jag skulle verkligen ha behövt deras hjälp i början av året när jag flyttade och min hyresvärd var på mig hela tiden och sa att jag inte städade tillräckligt bra. Hade företaget varit beläget i Karlstad så hade jag nog inte tvekat, men otur för mig så har företaget flyttstädning Stockholm. Jag har själv inte använt mig av företaget, men jag har hört mycket bra om det. Nöjda kunder, fasta priser, noggrann städning och bra service.

Har ni använt er av företaget? Vad tyckte ni? Vad tycker ni om tanken på att få hjälp med att städa då och då? För det är väl inte bara jag som hade uppskattat det?


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer