Laga din iPhone snabbt och enkelt

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med PhoneHero.se

Bilden är lånad från pixabay.

Okej, var ärliga nu. Hur många gånger har ni behövt byta batteri eller laga en skärm som spruckit? Brukar ni tappa mobilen i backen ibland eller råkar den kanske råka ut för andra skador? Kanske batteriet blir dåligt och behöver bytas ut? Jag kan erkänna att alla mobiler jag har haft har fått väldigt dåligt batteri fort eller råkat ut för ett eller annat fall kring årens lopp. Jag spelar ju Pokémon GO och använder därmed mobilen väldigt mycket ute, och laddar den lite väl ofta då spelet drar batteri. Kanske är det en bidragande faktor. Men det är tur att man numera enkelt kan laga en skärm som spruckit eller ett dåligt batteri. Minns att förr lämnade man in mobilen och fick tillbaka den efter någon månad. Hade man tur fick man en lånetelefon som bara gick att ringa och smsa med. Hade man inte den turen fick man helt enkelt vara utan mobil. Minns ni den tiden?

Numera kan man laga sina smartphones lite överallt, men ibland tar det fortfarande alldeles för lång tid. Men det finns också de små guldkornen där ute som prioriterar och tar hand om det på direkten. Ett av de företag som fixar ens trasiga skärm är PhoneHero. Det spelar ingen roll om det gäller skärmbyte eller batteribyte. De flesta skadorna fixar de på mindre än en timme. Perfekt ju! Men behöver man laga sin trasiga mobil riktigt snabbt, så kan man enkelt boka tid hos dem. Och då kan man få sin trasiga skärm eller batteri utbytt på mellan 10-30 min. Det kallar i alla fall jag bra service! Perfekt om man inte kan vara utan mobil av någon anledning.

De specialiserar sig på att laga iPhones, men de lagar också trasiga iPads, iPad mini, Samsung och Huawei. Så med andra ord så lagar dem de flesta mobiler. Och de har serviceverkstäder i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Jag tycker verkligen ni ska kika in på deras hemsida och läsa mer om hur de kan hjälpa just dig när olyckan är framme. Och glöm inte boka tid hos dem om ni behöver få något lagat fort! Jag gillar verkligen den delen av servicen.

Så, hur många av er har behövt laga en skärm eller byta batteri någon gång? För jag kan inte vara den enda, va?


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer