Inred med fina tavlor

Samarbeten

Inlägget är i partnerskap med Desenio.se

Några av mina favorit posters som gärna hade fått pryda mitt hem.

Nu när det inte är många dagar kvar till jul så tänkte jag tipsa om ännu en bra julklapp, antingen till sig själv eller någon annan. Det är nämligen tavlor och posters från Desenio.se. Ni vet innan jag flyttade till min lägenhet så pratade jag kanske lite för mycket om hur gärna jag vill ha massor av olika posters och tavlor i min egna lägenhet. Jag ville ha både personliga och andra, mer stilrena posters som piffar upp hemmet oerhört mycket. Tyvärr är min lägenhet alldeles för liten just nu för att jag, seriöst, ska få upp några tavlor på väggarna. Men jag slutar aldrig kika på olika posters, och personligen tycker jag att Desenio har det bästa utbudet utav de hemsidor jag kikat in. Och det är därför jag tänkte tips om dem idag.

Här ovan har jag länkat till mina absoluta favoriter. Jag söker lägenhet fortfarande och hoppas på att få en större lägenhet snart. Så jag kan riktigt planera och bestämma mig för vilka tavlor och posters jag vill ha, vart de ska hänga och stå, och hur de ska göra min lägenhet till mitt hem. Eller om J hittar en ny lägenhet som jag kan inreda så länge.

Jag är en sån där person som gillar alla möjliga sorters tavlor och posters. Jag tycker att det säger mycket om vem man är när någon kommer hem till en. När jag bodde hemma hos mina föräldrar så hade jag hela väggarna fulla av tavlor med olika citat på. Jag har alltid älskat citat och jag kommer nog införskaffa mer sådant när jag flyttar. Det är så inspirerande att titta på och så peppande om man har en dålig dag.

Andra motiv jag verkligen gillar är djur, gärna lejon eller tigrar. Natur gillar jag också, då helst solnedgång, palmer eller en underbar strand. Även personliga posters gillar jag med datum, en plats, namn eller vad det nu kan vara som ska symbolisera ett minne. Finns ju så himla mycket att välja på! Skulle verkligen behöva bo i ett slott om jag skulle få plats med allt jag vill ha.

Är du också en sådan person som älskar tavlor och posters? Har du några favoriter eller någon du har spanat in?

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar