Ge bort en upplevelse i julklapp

Inlägget är i samarbete med Upplevelse.com

Bild lånad från pixabay och ett tips på vad en upplevelse kan vara.

Vi är nu i mitten av vår sista månad det här året. Tiden går så himla fort! Dagarna bara rusar iväg och redan nästa vecka är det julafton! Det är inte alla som har hunnit införskaffa alla julklappar än, så självklart tänker jag tipsa om något riktigt bra och roligt nu. Det bästa med den här presenten är att man kan beställa när som helst och man får den inom 5 minuter! Låter kanske för bra för att vara sant, men det är så fantastiskt bra så här i sista minuten. Jag har själv inte införskaffat alla julklappar än, så det här är något jag kanske ska satsa på.

Det jag vill tipsa om är ju såklart en upplevelse! Det är, för mig personligen, det bästa man kan få och ligger snäppet före en personlig present som jag tipsat om förut. Det kan vara allt från bio, en middag, en kryssning eller varför inte choklad- eller kaffeprovning? Eller något så mysigt och avslappnande som en övernattning på ett hotell med bastu och pool, eller massage? Möjligheterna är oändliga och på upplevelse.com finns det massor att välja mellan och i de allra flesta städer finns det någonting att göra. Bra julklappstips till mamma eller pappa, en nära vän, en partner eller kanske något hela gänget kan göra tillsammans. Finns allt från lugna aktiviteter till sådant som får adrenalinet att rusa. Riktigt bra och varierande saker!

Jag gav detta år en kryssning till J i födelsedagspresent, som han älskade. Han fyllde 45 och jag ville göra något riktigt roligt tillsammans, och självklart valde jag en upplevelse, för det är ju ett minne och sådant är värdefullt. Andra saker jag funderade på att ge var en middag i mörker, mordgåta och middag, spaweekend eller spökvandring. Det låter så himla spännande alltihop. Men tyvärr var det lite för långt bort för oss för att kunna genomföra det, så det blev en kryssning istället med buffée, solnedgång och musik. Himla mysigt!

Jag kan verkligen rekommendera upplevelse.com då jag själv har använt det och även gett bort presentkort så personen i fråga kan använda det till vad den vill. Himla smidigt! Man beställer och får leverans inom 5 minuter, har 3 års giltighet och 45 dagars öppet köp. Tycker det är såå bra!

Har du någon gång fått en upplevelse i present? Var du nöjd?


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar