Five things

Tankar och känslor

Jag går igenom några väldigt jobbiga saker just nu, och jag har inte riktigt ork eller energi att satsa på bloggen just nu. Jag kommer inte sluta blogga, jag vill bara berätta varför jag inte är så aktiv. Men jag läser alla era fina kommentarer och uppskattar varenda en!

Nästa vecka kommer min prinsessa hit (min brorsdotter). Har saknat henne massor! Jag hoppas bara jag mår lite bättre så jag kan lägga all min energi på henne. Kanske kan hon få mig på andra tankar. Ska bli kul att träffa henne igen!

Jag kan (förhoppningsvis!!) köpa ny mobil den här månaden! Är så taggad på det! Har sparat till en sååå länge, men saker har alltid kommit ivägen. Min nuvarande mobil lever sitt eget liv, varken skickar eller tar emot vissa sms och samtal och jag kan bara ha en app igång för annars kraschar den totalt. Så jag håller tummarna!

Cera har gått upp till 18g (!!) och är redo för ett större terrarium, så det letar jag efter just nu! Skulle ni veta om ett terrarium som är minst 90 cm långt och 90cm högt eller liknande mått, så får ni gärna hojta till!

Än så länge är jag nöjd med min nya produkter till håret (schampo och balsam). Har inte visat er produkterna än, har helt glömt bort det. Men jag ska visa er i veckan. Ser inte jättemycket resultat än, men lite små förbättringar.


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer