Five things

Tankar och känslor

❥ Flytten har gått bra. Jag har inte skrivit något om det. Jag har väl inte riktigt orkat. Mitt mående är som det är och det har kommit en del hinder på vägen. Men flytten i sig har gått bra. Jag och Charlie trivs på området. Om jag någon gång får i ordning (jag har otroligt svårt för att göra lägenheten personlig då jag aldrig riktigt har känt mig hemma någonstans och skulle jag försöka göra det känns det som att det kommer tas ifrån mig) kanske jag kan visa en bild eller två.

❥ Charlie har börjat må dåligt igen och verkar ha ont. Så vi har fått börja med medicin igen och han verkar redan piggare. Jag är så otroligt rädd för att det blir så illa att vi måste åka in akut med honom igen. Jag vill aldrig någonsin uppleva det igen. Kort sammanfattning: Han har diskbråck både fram och bak i ryggen samt förkalkning i ryggraden. Vi fick reda på det för ca ett år sen och då vändes allt upp och ner. Inga fler långpromenader, inget mer bus som kan belasta ryggen och han behöver ta medicin i perioder. Blir det värre får han gå på rehab.

❥ Jag är galet sugen på att färga håret lila igen. Ni som följt mig ett tag vet att jag är sjukt dålig på att hålla mig till en och samma färg för länge. Egentligen vill jag blir mörkblond med ljusa slingor, men mitt hår skulle aldrig klara av den förvandlingen. Vi får se, kanske är det dags för lila igen. Sist jag gjorde det blev håret grönt och jag var tvungen att färga det rött för att neutralisera det. Inte så lyckat.

❥ Jag har fastnat för en ny serie och har knappt gjort något annat än att titta på den. Nu måste jag vänta på fler avsnitt. Hatar när det händer. Jag kommer att göra ett inlägg där jag tänker tipsa om bland annat den serien. Jag brukar ju tipsa om serier lite då och då, men jag tänkte att istället för att tipsa om en och en, så kanske jag kan tipsa om flera samtidigt i samma genre.

❥ Jag tog hem Cera (min ena ögonfransgecko) igår och gjorde i ordning i hennes terrarium . Blev inte nöjd alls, men det var första gången jag gjorde det på det sättet. Det funkar för nu i alla fall. Och så insåg jag att hyllorna som Tagg och Cera ska vara på, är alldeles för små. Så... jag behöver hitta nya hyllor. Har just nu Eket från IKEA, men funderar på Kallax från IKEA. Har inte bestämt mig än.

Glöm inte att ni kan hitta bilder på Tagg och Cera på Instagram. Antingen via mitt konto @lilbabustyle eller via #TaggtheCG och #CeratheCG på Instagram.


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer