Five things

Tankar och känslor

✨ Jag har skrivit på kontraktet på den nya lägenheten och flyttar i början av april. Jag är både glad, orolig och allt där emellan. Ser så fram emot att flytta, men jag stressar ihjäl mig med packning, flyttstäd och hur saker och ting ska lösa sig.

✨ Tapeter. Kan vi bara prata om tapeter för en stund? Jag ska få nya tapeter i hall och kök. Men vad väljer man för tapeter? Jag tänkte kanske någon ljusgrå färg, för att få det ljust men inte sjukhusvitt. Men ska man ha mönster i? Eller bara färg? Och hur ljust eller mörk färg ska man välja? Jag behöver bestämma mig idag, så jag ska sitta hela dagen och kolla igenom allt som hyresvärden har att erbjuda. Så sjukt svårt! Är rädd för att välja fel tapet och vara missnöjd. Jag ska ändå betala av tapeten i 5 år, så jag vill ju självklart vara nöjd. Ingen press.

✨ Och så vädret som alla pratar om. Så underbart väder vi har haft senaste tiden! Jag älskar det fina vädret. Min migrän håller inte med, dock. Charlie verkar gilla vädret också. Så synd att vi inte kan ta långa promenader. Vi får busa massor på gräsmattan utanför istället.

✨ Posters. Hur fint är det inte med posters? Jag har planer på att sätta upp massor av posters i nya lägenheten, med palmer, stränder, hav... Jag tror på riktigt att det är det enda som kommer få mig att trivas. Jag älskar allt som har med palmer och hav att göra. Kan jag inte ta mig till palmer och hav, så får jag ta palmer och hav till mig.

✨ Jag gillar mer och mer vegetariskt. Har senaste månaden testat många olika vegetariska rätter och pajer (färdig köpta) och faktiskt inte ogillat någon. Och det känns så bra! Det enda jag saknar att äta är kebab och tacos i stort sett. Jag äter fortfarande fläskkött och fisk, men har planer på att utesluta fläskkött i slutet av det här året. Äter så mycket vegetariskt jag kan, och gillar till och med vissa pålägg. Är smått stolt över mig själv! Har ni tips på goda vegetariska recept så tar jag tacksamt emot.


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer