Five things

Tankar och känslor

Jag vill så gärna bli blond igen! Bilden är från när jag var blond för några år sen. Jag trivs bäst som blond, lite mörkare blond, gärna med slingor. Men eftersom jag tröttnar så fort och alltid vill ha förändring så dröjer det inte länge förrän jag är lilahårig eller rosahårig igen. Eller mörkbrun. Men är så galet sugen på att bli blond nu! Tyvärr skulle inte mitt hår klara av det och jag behöver verkligen göra något åt mitt hår, så jag får helt enkelt bli mörkare, igen.

Jag är så sugen på att skaffa en dalmatin! Följer så många instagram konton med dalmatiner och jag dör sötdöden varenda gång. Tyvärr funkar det inte att skaffa nåt mer djur just nu, men jag ska ha en dalmatin förr eller senare.

Jag drömmer mig bort till Mallorca dagligen just nu. Jag kollar på massa lägenheter som är till försäljning och drömmer om att jag har råd med det och bara kan packa och åka. Jag behöver verkligen komma härifrån, bort från allt, och Mallorca skulle vara så skönt!

Jag har alldeles för mycket saker att behöva köpa. Ny byrå måste införskaffas, en ny mobil är prio (min krånglar dagligen och måste starta om den flera gånger om dagen). Behöver även andra möbler och köksredskap. Jag vet inte ens vart jag ska börja eller hur jag ska få ekonomin att gå runt.

Ångesten kretsar mycket kring mitt utseende och min kropp just nu. Min ätstörning gör sig påmind gång på gång och ångesten över den är ännu värre. Det är som en ond spiral. Och jag har fruktansvärt mycket ångest inför varmare väder, för det kommer bli ytterligare en sommar med tjocka tröjor och tid inomhus. Jag hatar det. Och jag måste jag bli bättre på att handla hem mat och laga matlådor. Men av olika anledningar funkar det bara en vecka eller två, sen är jag tillbaka på ruta ett och har svårt att komma igång igen. Hur planerar ni måltider, handling och matlagning?


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer