Five things

Tankar och känslor

Jag är så trött på mitt hår! Under flera år har jag tappat hår och aldrig hittat rätt produkter. Antingen så blir mitt hår alldeles för fett, eller så kliar hårbotten så fruktansvärt mycket elller så blir det bata torrt och frizzigt? Och alla pengar jag lagt på hårvård som inte fungerat. Eller alla hårfärger jag haft som jag sen tröttnar på och efter ett tag vill ha igen. Hur svårt ska det vara!? Blir galen på det.

Har fruktansvärd ångest över jul. Jag har aldrig gillat jul eller inredning. Jag har aldrig haft den gemenskapen som julen ska ge. Jag har en familj, men en ganska trasig sådan. Och sen jag flyttade hemifrån vet jag inte om det blev bättre eller sämre. Jag menar, jag bor i en lägenhet jag inte trivs i, i en stad jag vill bort ifrån. Jag har inte så mycket inredning och den lilla ekonomi jag har vill jag inte lägga på julpynt. Jag älskar mysig inredning, men jag känner varken mys eller ro just nu. Och julklappar ska vi inte ens prata om. Jag har alltid älskat att ge, men känns som jag ger saker ingen vill ha eller behöver... men får fruktansvärd ångest över att inte köpa nåt...

Jag tittar på massor av serie! På lite mer än en månad har jag sett klart Greys Anatomy på 15 säsonger, och blev så glad när de släppte ny säsong idag! Som sjukskriven gör jag inte så mycket, så kan lika gärna titta massa serier.

Jag vill plugga! Och flytta! Vill så gärna plugga till undersköterska. Men jag är rädd. Ångesten tar över. Har kollat med olika utbildningar, men får bara svar att om jag inte bor i den staden så måste jag ha godkänt från min kommun? Och sånt är för rörigt och krångligt för mig. Kan man inte bara söka en utbildning? Vill ha på distans. Jag vill göra nåt av mitt liv. Jag skulle vara sjukskriven 3 månader, inte 4 år och framåt... Och flytta från den här staden skulle vara underbart! Men med min situation är det ganska så uteslutet. Hatar att leva såhär!

Jag är så galet valpsugen! Har varit det i flera månader. Vill ha en dalmatiner. Så himla fina! Men jag har fullt upp med att ha råd, tid och energi till Charlie och ödlorna, så finns inte en chans att skaffa en valp. Saknar att vara på hunddagis och umgås med massa underbara hundar...

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar