First impression: Lumene sensitive mascara

Inlägget innehåller annonslänk

Lumene Blueberry Sensitive Mascara Black 9 ml

"Blueberry Sensitive Mascara är en vårdande mascara framtagen för känsliga ögon och kontaktlinsbärare som ger fransarna ett naturligt längre och fylligare utseende. Den parfymfria sammansättningen har utvecklats i samarbete med finska Allergi-, Hud- och Astmaförbundet. Blueberry Sensitive Mascara är lätt att applicera med den lilla plastborsten och håller hela dagen utan att kladda eller flagna. Enkel att ta bort med varmt vatten. Mascaran är berikad med vilda blåbär för att vårda fransarna, samt ultrarena svarta pigment, så den är extra skonsam mot känsliga ögon."

ღ ღ ღ

Den här mascaran gillar jag! Använt den i några veckor och den är riktigt nice. Jag trivs ganska bra med den och kan nog komma att stanna vid denna produkt om jag inte hittar någon som fyller alla mina krav.


Positivt:

+ den får inte mina ögon att svida. Wow! Har såna problem med mascaror då mina ögon är så känsliga, men det svider inte alls med denna mascaran.
+ den ger hyfsat naturlig look. Jag gillar inte för mycket produkt, utan vill ha lite liknande ögonfransförlängnings-look. + den sitter kvar trots att jag gråter en del. Om jag gråter för mycket så självklart syns det, men verkligen inte lika mycket som med andra mascaror.


Mindre positivt:

- den har en smal borste (vilket jag gillar), och det är svårt att se hur mycket produkt man får. Får man för mycket så klumpar det sig lätt och det förstör looken en del kan jag tycka.
- ger inte riktigt den effekten jag egentligen vill ha, men jag gillar den ändå.
- den är inte vegansk. Jag försöker hålla mig till veganska produkter, men har svårt att hitta sånt som passar min hud och mina ögon.FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer