Fem saker just nu

Tankar och känslor

✨ Charlie mår mycket bättre och behöver förmodligen ingen operation. Han är pigg, matglad, busig och nästan helt sig själv igen. Så glad för det!

✨ Jag skulle mer än gärna vilja resa bort just nu. Det är för mycket runt omkring för att jag ska orka med allt. Det har varit totalt kaos sen i början av december och det ser inte ut att ge med sig än. Skulle bara vilja resa bort, om så bara över en dag och få tänka på annat en liten stund.

✨ Jag råkade bli lilahårig igen. Jag vet, den där hårfärgen ändras hela tiden. Men jag var så trött på att vara blond/gul/orange och inte få bort det (trots dyrt silverscbampo), så det fick bli en färgning. Vi får väl se hur länge det håller.

✨ Jag är snart klar med kursen (ett stort prov och bedömning på en uppgift kvar) och sen är jag färdig! Men jag har sån beslutsångest. Vill jag verkligen läsa till sjuksköterska? Kommer jag klara av det med allt som jag och min kropp går igenom? Finns det något annat intressant man kan utbilda sig till som hjälper djur eller människor på något sätt? Funderade på veterinär, men då måste jag läsa upp betydligt fler ämnen och sen finns det bara en enda veterinärutbildning i Sverige. Så det känns inte optimalt. Och jag har bara några få månader på mig innan det är dags att skicka in ansökan... Är så vilsen med allt det här! Allt jag vet är att jag vill bort från den här staden. Men hur blir det med boende? Inkomst? Så mycket tankar och så lite tid..

✨ Jag är galet sugen på att skaffa en valp och kompis till Charlie! Jag vet att det inte är det perfekta tillfället nu, men vill det så sjukt mycket! Kanske måste jag vänta tills jag kan lägga undan pengar och skaffar en större lägenhet. (Charlies veterinärkostnader har inte varit de bästa med tanke på att jag är sjukskriven och har soc som inkomst = får inte spara pengar). Men vill verkligen ha en valp nuuuu! Eller ha ett jobb med hundar. Praktikplatsen jag har nu ger mig tyvärr inte särskilt mycket...FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer