Fel tidpunkt, ångestfylld & rubbade planer

Jag visste ju att den här dagen (eller liknande) skulle komma förr eller senare, men att den skulle komma mitt i flytten? Inte särskilt passande. Det har konstaterats att en person på min arbetsträning har visat sig positivt på covid-19 testet. Flera personer har varit i kontakt med den personen och nu behöver vi alla testa oss. Jag har inga symtom så jag ska testa mig för smittspårning. Självklart är jag glad att verksamheten tar det på största allvar och att alla måste testa sig. Man ka aldrig va försiktig med sånt här! Det kom bara väldigt olägligt för mig eftersom jag måste vara ute ur lägenheten om två veckor.

Jag ska ta testet på lördag. Jag hoppas med hela mitt hjärta att testet är negativt, för är det positivt så är jag livrädd att jag smittat någon eller någon dött på grund av mig. För stunden är jag mest rädd att jag i såfall smittat J och mina föräldrar (som är 70+ år). Ångesten över det är total. Jag vet inte hur jag skulle kunna leva med mig själv om jag smittat nån.

Med andra ord är jag inte rädd för att jag själv kanske bär på det, utan för folk jag kan ha smittat. Min sociala omkrets är väldigt liten, som tur är, men risken finns ju.

Och om jag är positiv för smittspårning, hur ska allt lösa sig med flytten? Vem ska kunna hjälpa mig flytta? Hur ska jag klara allt själv? Och vart ska jag bo under veckan jag inte har någonstans att ta vägen? Så fruktansvärt mycket ångest över allt.

Så mycket som rubbas på grund av det här. Det kunde inte ha kommit mer olägligt. Jag håller tummarna för att mitt test är negativt och saker och ting kan börja flyta på.

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar