Fars dag presenter

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med Glamazon.se

Det är ju snart fars dag. Jag brukar inte fira varken fars dag eller mors dag, men jag vet att det är viktigt för många andra och en liten tradition att fira det. Jag funderar på att ge pappa något i år ändå, även om jag inte brukar det. Hittade massor av bra saker på Glamazon, särskilt inom hudvård och hårvård. Det kanske inte är det allra roligaste att ge, men jag vet att män överlag inte är jättebra på att ta hand om varken sitt skägg, sin hud eller sitt hår. Antar att intresset kanske inte finns där, eller tiden. Så då är det ju perfekt att ge något som går snabbt att använda men göra en stor skillnad.

Glamazon har väldigt stort utbud av produkter, så vet ni inte vad ni ska ge i fars dag present, kika in där så hittar ni garanterat något. De erbjuder dessutom "köp nu - betala nästa månad vid faktura betalning (upp till 60 dagars faktura)" Hur nice är inte det? Det finns himla mycket att välja på och ibland kan det vara svårt, så här nedan tänkte jag tipsa om lite bra och fräscha saker inom hudvård och hårvård.

✨ Ett presentkit från Truefitt & Hill. Jag tycker att det är himla smidigt att ge ett presentkit till någon om man inte vet vad man ska ge, så får personen lite av varje. Själv älskar jag att få presentkit! I detta kitet får man med en rakkräm, aftershave balm och en cologne.

✨ Skäggtvätt och olja från Edwin Jagger är också något jag tycker är lite lyxigt att ge bort om det är så att personen i fråga har skägg. Väldigt viktigt att vårda skägget om man har ett.

✨ Schampo och balsam. Denna duo från Lernberg Stafsing verkar vara bra. Många män använder sådant schampo (tvål) som går att ha både på kroppen och i håret, men vi alla vet att det egentligen bara är säljteknik. Även män behöver både schampo och balsam.

✨ En till duo från Oil can grooming som återfuktar på djupet och gör både hud och skägg mjukt. Dessutom himla fina flaskor! Olja är det viktigaste inom skäggvård för att få det mjukt och följsamt. Ser betydligt bättre ut när man använder olja.

✨ Ett till rengöringskit, denna gången från Recipe for men. Den innehåller facial cleanser, facial moisturizer och en antipersperant deodorant. Perfekt att ge bort till någon som inte behöver ha massor av produkter men ändå bli ren och fräsch. Dessutom får man necessären på köpet. Det här är nog min favorit utav dessa jag nämnt.

✨ Och sist, denna aftershave balm från Musgo Real. Det är alltid bra att använda ett aftershave balsam när man rakat sig. Denna är behagligt parfymerad och lindrar och lugnar huden efter rakning.


Är några av de här tipsen något du skulle kunna tänka dig att ge din pappa i fars dag-present? Om du ska ge något till honom, vad har du planerat att ge?

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar