Få hjälp med att hitta kärleken

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med nätdejtingtips.se

Bilden är lånad från pixabay

Att finna kärleken och hitta en partner att dela livet med är nog bland det läskigaste men mysigaste som finns. Man måste våga öppna upp sig och våga släppa in människor. Men jag tror att det finns någon för alla. Oavsett vad man söker eller har att ge, så tror jag innerst inne att alla har en själsfrände där ute. Jag träffade J första gången 2017 genom mobilspelet Pokémon Go och en gemensam bekant. Vi var bästa vänner i ett år innan vi tog nästa steg och blev ett par. Och nu har vi nästan varit tillsammans i två år. Det är faktiskt mitt längsta förhållande.

Många sätt att finna kärleken på.

Det finns så många sätt att söka efter en partner på. Vissa hittar en partner på krogen, på jobbet, på gymmet eller slumpvis vid busshållplatsen. Men dem senaste åren har nog nätdejting blivit det mest populära sättet att hitta en partner på. Jag tycker att nätdejting verkar både spännande och läskigt, kanske för att jag har svårt att släppa in personer i mitt liv men samtidigt vill ge saker och ting en chans. Jag använde några dejtingappar förr och tyckte det var smidigt och roligt att kika runt på olika profiler och kanske hittade en person som verkade intressant.

Problemet nu när dejting på nätet har blivit så populärt är väl att det finns så himla många sidor och appar att välja mellan, vissa verkar mer seriösa än andra. Ska man vara medlem på alla? Eller bara några få? Vilka i så fall? Hur går man tillväga och vad ska man tänka på?

Hitta rätt sida

Nätdejtingtips.se är en hemsida som ger ut väldigt mycket bra tips och info. De tipsar om allt som har med nätdejting att göra. Man kan t.ex. läsa om vilka sidor som är gratis att använda, vilka sidor de rekommenderar och är på topplistan 2020 och tips på vad man ska tänka på vid första dejten. Jag tycker den här sidan är så smart och viktig! Jag önskar verkligen att den fanns på tiden jag nätdejtade. Det känns som saker och ting hade varit lite lättare då. Så känner ni er lite vilse eller inte hittat rätt sida än, så kan jag varmt rekommendera denna sida.

Har ni använt nätdejting någon gång? Vad tycker ni om det?


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer