Empties #25

Innehåller affiliate-länkar

Den här body lotion ville jag verkligen gilla. Jag hade så höga förhoppningar på den då den är så populär och dessutom riktigt billig. Den innehåller många bra ingredienser som återfuktar på djupet och bygger upp hudbarriären. Men helt ärligt känner jag inget "wow". Jag gillar konsistensen som är som en gel ungefär, men den går alldeles för snabbt in i huden (vem trodde att jag skulle ogilla det?) så det krävs väldigt mycket produkt för att massera in på hela kroppen. Den är väldigt odryg med andra ord.

Jag kände tyvärr inte att den återfuktade speciellt mycket, trots att jag testat att ta den på blöt hud, fuktig hud och torr hud. Ingen skillnad, förutom att det krävs liite mindre produkt att ta den på blöt hud. Jag förstår inte hypen med detta märke och deras produkter, helt ärligt. Har testat en sak till från detta märke (en ansiktskräm) som även den hade så bra ingredienser, men som gjorde noll på mig. Är en aning besviken på denna produkt. Eller så kanske jag bara fick ett måndagsexemplar?

Produkten är inte veganskt eller cruelty free, vilket innebär att CeraVe djurtestar sina produkter.

Den här deodoranten var en riktig besvikelse. Jag köpte den då jag helst vill undvika aluminium i deodorant, då jag får som knölar under armarna under en tids användning av deos med aluminium. Men alltså, den här deodoranten är ett skämt. Det kan absolut bero på att den är aluminiumfri, men jag har aldrig någonsin luktat så mycket svett som när jag använt denna deodorant. Konstant stank jag svett. Och då brukar jag inte ha några problem med den saken annars, men detta va riktigt jobbigt. Till och med efter dusch och skrubb och alla möjliga saker så satt svettlukten fortfarande kvar. Det var en pina att ta slut på den här deodoranten, helt ärligt...

Produkten är både vegansk och cruelty free, vilket innebär att Indy Beauty inte testar på djur.

Den här rengöringen var riktigt trevlig faktiskt! Den känns mer som en balm och jag använde den ibland som första rengöring (om jag hade haft smink eller mycket spf) och ibland som enda rengöring. Jag gillade den som båda! Kan kännas lite svårt att få bort (jag använder mig av microfiberdukar när jag rengör ansiktet) och lämna en liten hinna, men det var inget som störde mig. Den sved inte alls i ögonen och var bara så där härlig. Använde en annan rengöring ibland och när jag använde denna så uppskattade jag den mer. Men även om jag gillar den kommer jag inte att köpa den igen. Här är varför:

Den här produkten är inte vegansk eller cruelty free, vilket innebär att Kiehl's djurtestar sina produkter.

Jag har en tendens att i princip ogilla alla solskydd som jag testar då jag är riktigt kräsen med vad som funkar för mig. Jag vill att den ska sjunka in snabbt, inte svida i ögonen, inte ge en fet hinna och den ska också ha hög solskyddsfaktor. Den här hade jag blandade känslor för. Den ska vara lätt i konsistensen, men jag tycker att den var rätt trög att smörja in ansiktet med och lämnade en fet hinna. Däremot efter att den (tillslut) sjunkit in i huden så gav den en fin lyster utan att jag såg oljig och fet ut i ansiktet. Den passade också hyfsat under foundation. Tyvärr sved den i mina ögon tillslut. Den doftar lite starkt, men gott. Att den har solskyddsfaktor 30 är riktigt nice, även om jag föredrar solskyddsfaktor 50. Den skyddar både mot UVA och UVB, vilket är riktigt bra. Men tyvärr passade den inte min hudtyp.

Denna produkt är vegansk och cruelty free, vilket innebär att Lumene inte djurtestar sina produkter!
Vegansk innebär att den inte har djurtestats samt innehåller inga animaliska ingredienser.

Har glömt att skriva ut den sista meningen där i de tidigare inläggen, så jag ber om ursäkt om man blir lite förvirrad.

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar