Empties #24

Innehåller affiliate-länkar

Den här krämen gillar jag nog faktiskt. Den återfuktande mycket och passade bra efter att jag använt något som gjorde min hud lite irriterad. Däremot tycker jag att den var lite väl fet för att passa som dagkräm, så jag använde den under natten. Det tog lite tid för den att sjunka in, men jag vaknade upp återfuktad. Men jag tycker inte att det gav någon wow-effekt och jag kommer inte att köpa den igen. Det finns bättre produkter än denna.

Produkten är inte vegansk eller cruelty free, vilket innebär att Kiehl's djurtestar sina produkter.

Apoliva Nattcreme (denna produkt är utbytt mot en ny med nytt innehåll och nytt utseende)

Den här gillade jag tyvärr inte, hur mycket jag än ville. Den var alldeles för fet och tog lång tid att sjunka in i huden. Även på vintern, när jag blir extra torr i ansiktet, var denna för fet. Jag tycker att den lämnade en fet hinna och jag kände mig inte speciellt återfuktad heller. Men den var skön att ha på efter att jag råkat irritera huden.

Den här krämen har jag lite blandade känslor för. Jag älskade konsistensen som är en gel, och den skönt in i huden rätt fort. Däremot tycker jag att den torkade ut min hud en aning och jag fick fylla på med fukt både innan och efter. Den här är till normal och blandhy, och jag har mera torr hy (helt ärligt vet jag inte vad jag exakt har för hudtyp, mer än att jag blir fet på sommaren och torr på vintern). Tyvärr passade den inte mig, men den kan nog vara toppen för någon med normal eller blandhy!

Produkten är inte vegansk eller cruelty free, vilket innebär att Bioderma djurtestar sina produkter.

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar