Empties #23

Innehåller affiliate-länkar

Schwarzkopf Gliss Winter Reapair (hittar ingen länk men bör finnas i alla butiker som säljer gliss)

Den här balsamsprayen gillade jag i början. Den luktar gott och gjorde håret mindre frizzigt. Håret blev riktigt mjukt och var lätt att borsta. Tyvärr slutade jag gilla den efter att den gjorde mitt hår extremt fett väldigt fort. Det krävs sulfater i schampot för att ta bort denna produkt och som ni vet kör jag för det mesta sulfatfritt. Så den kombon gjorde att jag aldrig fick ur all produkt och håret blev fett bara någon timme efter att jag haft i produkten. Dessutom är den ju väldigt billig så jag tycker absolut att man kan testa den om man vill minska frizz, få håret lättkammat eller mjukt. Men som redan nämnt så krävs det att man använder ett schampo med sulfater i, alternativt detoxar håret ca en gång i veckan beroende på hur mycket produkt man har i.

Denna produkt är varken vegansk eller cruelty free, vilket innebär att Schwarzkopf djurtestar sina produkter.

Den här handkrämen gillade jag! Den återfuktar och gör händerna mjuka. Den känns inte fet, vilket jag upplever att många handkrämer gör. Den sjunker in ganska snabbt i huden och lämnar ingen fet hinna. Däremot doftar den väldigt starkt och påminner om tandkräm (kan vara mint den doftar). För mig som har migrän så var det en lite väl stark doft, men den försvann ganska snabbt så det funkade ändå. Även om jag gillar denna så kommer jag inte att köpa den igen. Här här varför:

Produkten är inte vegansk eller cruelty free. Det innebär att Kiehl's djurtestar sina produkter.

Denna produkt finns inte att köpa längre

Den här ögonkrämen hade jag nog lite för höga förhoppningar på. Som ni vet så älskar jag allt med c-vitamin då det ger ett sånt glow och jämnar ut huden. Men denna ögonkräm gjorde verkligen ingenting. Den återfuktande inte särskilt mycket och något glow fick jag inte. Jag reagerade inte negativt på den, så dålig var den väl egentligen inte. Men den gav inget resultat heller. Jag hade inte köpt denna igen. Sån besvikelse.

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar