Empties #22

Innehåller affiliate-länkar

Den här vet ni ju redan att jag älskar! Den doftar magiskt i form av citron, känns inte uttorkande alls och den känns så himla lyxig att använda. Dessutom funkar den utmärkt som raklödder! Den här kommer jag köpa om och om igen, och jag är så sugen på att testa andra produkter från Mon Sun. Och det viktigaste: Mon Sun är både cruelty free och veganskt!

Här kommer en till favorit från Mon Sun! Den är i samma serie som duschskummet här ovan och luktar lika gott den! Den exfoilerar verkligen och man känner sig så fräch efteråt. Vanligtvis gillar jag inte skrubb med korn i, då det känns som det river upp huden när man skrubbar. Men inte med denna. Den är verkligen så bra! Funkar perfekt att använda dagen innan rakning för att minska röda prickar och inåtväxande hårstrån. Denna skrubb har verkligen räddat mig från det!

Det här solskyddet gillade jag! Lätt flytande i konsistensen, lämnar ingen vit hinna och sjunker snabbt in i huden. Jag tycker att den ger en ganska matt finnish och jag blir varken torr eller oljig av den. Så det är ett plus! Tyvärr så luktar den typiskt solskydd, men det gör inte så mycket. Det är ett stort plus att det har solskyddsfaktor 50! Något annat som är bra är att Paula's Choice är (än så länge) cruelty free och denna produkt är vegansk!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar