Empties #21

Lumene Valo Nordic-C brightening gel mask

/ produkten på bilden har bytts ut mot den jag länkat

Den här ansiktsmasken blev en favorit, måste jag säga. Den doftar riktigt gott, peelar effektivt men ändå inte för starkt. Jag har känslig hy och denna var riktigt trevlig. Den ger ett fint lyster utan att man ser oljig ut. Den känns väldigt skön att använda efter en lång dag! Jag kommer absolut att testa den nya varianten (som jag länkade) och hoppas självklart den känns likadant!

Pure & Care Night Cream Soft Skin / denna säljs också i butiken Normal

Denna nattkräm hade jag ganska höga förväntningar på då jag älskade dagkrämen i samma serie. Tyvärr kände jag inte att det var något speciellt med den. Den sjunker in i huden ganska lätt och lägger sig inte som en hinna, men mer än så är det faktiskt inte. Jag kan också känna att den rinner lite om jag blir svettig. Jag känner mig inte speciellt återfuktad efter denna, om jag inte har fuktserum under. Jag kan tänka mig att köpa den igen om det skulle krisa, men det är inte mitt förstahandsval.

Denna produkt säljs inte längre

Jag köpte den här BB-creamen på KICK's rea förra året då jag ville ha en lätt dagkräm med färg (vilket jag vill ha varje sommar och vår), men den här gillade jag inte alls. Jag har bara använt upp den för att jag helt ärligt inte vill slänga en full produkt. Men färgen var en aning mörk och lite orange-aktig på mig och den sjunker inte alls in i huden. Tar man liite för mycket så lägger det sig som en fet hinna och svettas man lite så är det kört. Kändes som att ha flera lager founation en varm sommardag. Jag hade verkligen inte köpt denna igen.

Gillar

Kommentarer