Empties #19

Ber om ursäkt för dåliga bilder. Min mobilkamera är inte den bästa.

Inlägget innehåller annonslänkar

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 30 ml

Den här ansiktskrämen fick jag i min adventskalender från ASOS. Jag var så taggad på att testa den då jag har hört bra om The Ordinary och att många gillar den här krämen. Den innehåller bra ingredienser, så det är ett plus, men jag kände inget speciellt alls för den här krämen, helt ärligt. Den kändes inte alls återfuktande (trots fuktserum under) och den tog slut väldigt snabbt. Jag kan tänka mig att köpa den igen om det krisar för mig, så den är en reserv. Men nej, jag såg inte vad alla andra ser i den. Ett plus är att den är cruelity free och vegansk!

SKIN TREAT AHA + PHA Peeling mask

Detta är en ansiktsmask från Kicks egna märke Skin Treat. Den doftar gott och den innehåller både korn och syra som ska exfoliera. I början gillade jag den väldigt mycket, men använde den för mycket att min hy sa ifrån. Den är lite för stark för min känsliga hy och hade nog passat bättre som kroppsskrubb (varför tänkte jag inte på det innan jag tog slut på den?). Nu när den är slut så inser jag att den kanske inte var en favorit ändå. Den var för stark för min hy helt enkelt. Men det är ju individuellt! Har du ingen känslig hy så är den absolut värd att testa. Känslan efteråt är såå fräsch!

Eucerin Dermatoclean Toner 200 ml

Denna har utgått och blivit utbytt mot den jag länkade

Det här ansiktsvattnet gillade jag verkligen! Det blev en favorit redan från början och nu när den är slut så känns det lite tomt. Det var ett underbart ansiktsvatten som passade min känsliga hy perfekt och gav den så fin lyster! Jag hade tänkt testa den som den ersatts med, men jag har fått veta att Eucerin inte är cruelity free (de testar alltså sina produkter på djur) och jag känner nu att jag inte vill testa fler produkter från det märket. Det är svårt när man hittar en produkt som passar ens hy så bra att man aldrig vill använda något annat, och så får man lära sig att märket testar på djur...


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer