Empties #18

Ber om ursäkt för dåliga bilder. Min mobilkamera är inte den bästa.

Inlägget innehåller annonslänkar

Lumene Herkkä Soothing Toner 200 ml

Den på bild verkar ha utgått och blivit utbytt mot den jag länkade

Lumene HERKKÄ soothing toner är ett ansiktsvatten som är berikat med blåbär och arktiskt källvatten som hjälper till att lugna känslig hud. Den känns lite tjockare i konsistensen men sjunker in fint i huden. Den passar väldigt bra till min känsliga hud, särskilt efter att jag exfolierat huden. Tyvärr tycker jag inte att den återfuktar nästan alls. Jag får ta flera lager och därefter fuktserum för att min hud ska kännas återfuktad. Jag behöver något som är lite mer återfuktande. Men den är väldigt skön på huden. Jag kommer nog inte att köpa den igen, men är väldigt nyfiken på Lumenes andra toners som ska vara bra. Jag kan dock rekommendera denna om man har känslig hy och behöver något lugnande på huden!

Micellar Cleansing Water

L300 3-1 micellärvatten är en mild rengöring som tar bort sminkrester och orenheter. Jag har använt den här produkten från och till i flera år, främst som rengöring. Det står att den inte ska sköljas av. Det var en lätt produkt att använda när jag för några år sen var väldigt lat och ville bara rengöra ansiktet snabbt och tog sedan en ansiktskräm. Då var den riktigt bra för min känsliga hy och gick väldigt snabbt. Idag vet jag bättre: Jag vet att den bör sköljas av och (helst) följas upp med en vattenbaserad rengöring, och därmed känns den inte lika simpel längre. Jag använder hellre en oljerengöring som första steg.

Det är en bra produkt, om man inte har fullt med smink på sig och det funkar absolut om man inte bryr sig särskilt mycket om sin hudvårdsrutin, utan bara vill ha en snabb rengöring och ta på en kräm efteråt. Den måste inte sköljas av och fungerar därmed som både rengöring och ansiktsvatten. Men oftast innehåller micellärvatten ingredienser som inte är bra på att ha kvar på huden över tid, så då kan det vara bra att snabbt skölja bort det med vatten. Ska jag resa någonstans och inte vill ha med mig hela min hudvårdsrutin, så är det en produkt jag kan tänka mig att ta med mig och på så sätt ha den som både rengöring och toner under den tiden. Men jag föredrar annat än micellärvatten.

Ni får väldigt gärna berätta era åsikter om ni har testat produkterna!


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer