Empties #17

Ber om ursäkt för extremt dåliga bilder. Min mobilkamera är inte den bästa.

Inlägget innehåller annonslänkar

Pure & Care EGF peptide serum / går även att köpa i butiken Normal

Pure & Care EGF serum är ett grymt serum som jag älskade från första gång. Den jämnar ut hudtonen, ökar kollageproduktionen och hjälper till att bygga upp hudens naturliga struktur. Jag tycker den känns reparerande och lugnande. Jag har använt den nästan dagligen, och främst om jag rubbat hudbarriären med att överexfoliera, som ibland kan vara lätt hänt. Den innehåller också hyaluronsyra som återfuktar huden riktigt bra. Den har en lite tjockare konsistens men sjunker in fint i huden. Denna rekommenderar jag verkligen! Är redan inne på min tredje flaska.

Glow Tonic
Peel & Polish

Pixi Glow Tonic är en väldigt hypad produkt som jag inte tror någon har missat. Det är ett ansiktsvatten som peelar huden och används efter rengöring. Den är prisbelönt för att ge huden glow. Den passar alla hudtyper, men bör användas försiktigt om man har känslig hy, då den innehåller AHA-syra. Min hud förstördes totalt när jag använde denna dag och kväll i en vecka, så jag fick backa lite och ge huden extra mycket kärlek och fukt. Därefter har jag bara använt den någon gång per vecka (använder andra exfolierande produkter också) och huden får verkligen sånt glow direkt! Jag gillar den här produkten, men kommer nog köpa en mindre flaska nästa gång eftersom jag har känslig hy och använder den sällan. Men den är perfekt att använda när man vill se lite piggare ut. Men glöm inte använda SPF!

Pixi Peel & Polish är en trippelverkande ansiktsskrubb som ger glow! Den innehåller både mjölksyra, fruktenzymer och små korn av sockerextrakt som jobbar på djupet och ger en len hud. Den här gillade jag i början, men märkte att jag fick använda den mer och mer sällan då kornen var för hårda för min hud och gjorde den mer känslig. Men efteråt känns huden väldigt len och får fin lyster. Så har man en lite mer tålig hud så kan jag absolut tipsa om denna om man gillar peeling med korn i. Har man en känsligare hy så bör man kanske inte använda den. Men det är ju såklart individuellt! Jag kommer nog inte att köpa den igen, även om jag verkligen gillar känslan efteråt.

Vill ni se fler empties så finns det flera inlägg i kategorin "hudvård & hårvård empties".

Dela gärna med er vad ni tycker om ni själva har använt produkterna!


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer