Empties #15

Inlägget innehåller annonslänkar

The Ritual of Ayurveda Shower Oil

Den här duscholjan luktar såå gott! Jag har sen många år tillbaka älskat nästan allting från Rituals och denna är inget undantag. Den är lätt att massera in och lämnar ingen hinna efter dusch. Upplever den som skonsam. Den fungerar även till rakning, även om det finns bättre produkter till det. Just den här doften gillar inte min migrän särskilt mycket, så jag kommer nog vara försiktig med just denna. Men den doftar gott och det finns en hel serie med kroppsprodukter med denna doft. Rekommenderar starkt!

Shower Mousse Coconut Oil

Den här moussen hade jag så höga förväntningar på, eftersom jag älskar nästan allt med kokos. Men jag blev så besviken! Den är generös med produkt och doftar hyfsat gott, men den är fruktansvärt uttorkande. Den ska även vara till för rakning, men personligen tycker jag att den är alldeles för uttorkande för det. Den ska innehålla kokosolja och andra mjukgörande ingredienser, men det märks inte av alls. Kanske fick jag ett måndagsexemplar? Är det någon av er som testat den och som faktiskt tycker den är mjukgörande? För min hud blir otroligt torr efter dusch, och denna produkt gör det bara värre, trots bodylotion efteråt. Denna produkt kommer jag inte att köpa igen.

Lip Scrub Aloe Vera

Den här läppskrubben har jag faktiskt gillat, och har redan köpt en ny. Jag tycker att den både tar bort död hud och mjukgör läpparna. Denna har jag alltid med mig. Använder den bara i perioder när mina läppar är så galet torra, som nu under vinterhalvåret. Det finns säkert bättre läppskrubbar där ute, men för det här billiga priset är den absolut värt. Riktigt bra budgetalternativ! Tips till er som vill ha en mild och återfuktande läppskrubb. Komplettera med ett riktigt återfuktande och mjukgörande läppsalva eller liknande för ännu bättre resultat.

Ni hittar fler empties under kategorin "hudvård & hårvård empties"


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar