Empties #12

Inlägget innehåller annonslänk

Hittar tyvärr ingen länk till någon av dem, men de bör finnas på din lokala mataffär.

Ber om ursäkt för extremt dålig bild

Garner Respons handkräm: den här handkrämen var ingen favorit. Den var ok, men inte mer än så. Tar lite lång tid att gå in i huden och kändes en aning fet (vilket jag inte gillar), men jag tycker den återfuktade okej. Det finns nog bättre handkrämer där ute, så jag kommer nog inte köpa den igen.

Dove handkräm: den här var också ganska okej. Luktade hyfsat gott, var inte allt för fet men jag gillade bara inte känslan av den. Jag älskar nästan allt med kokos (kroppsprodukter, hårprodukter, tvål osv) men denna var det inget speciellt med. Kan tänka mig att köpa den som nödlösning dock då den är väldigt billig.

Camomile Silky Cleansing Oil

Den här oljerengöringen gillade jag verkligen! Den är skön att massera in och jag tycker att den tar bort makeup och spf väldigt bra. Den var väldigt dryg också, höll i flera månader med användning varje kväll. 1-2 pump per tillfälle. Den doftar milt, men det är ingenting jag stör mig på. Det här är hittills den bästa rengöringsoljan jag har testat. Jag kommer absolut att köpa denna igen!

Dessa finns att hitta i butiken Normal eller på knowtoglow.se

Ber om ursäkt för extremt dålig bild.

Pure & Care BHA serum gillade jag verkligen! Är inne på min tredje flaska redan och jag kommer fortsätta köpa den. Den exfolierar skonsamt och ger ett fint glow. Jag använder den oftast på morgonen tillsammans med Vitamin C-serum. Det finns säkert andra BHA serum som är bättre ( jag har bara testat denna), men denna är så himla billig och det känns som den gör skillnad.

Pure & Care Vitamin C serum gillar jag också! Är inne på lin fjärde flaska av detta serum, så ni kan ju gissa hur mycket jag gillar den! Huden får mer lyster, jag får en jämnare hudton och den får lin hud att både se och kännas fräschare. Har tidigare testat Vitamin C serum från L300, men denna tycker jag är bättre. Den är ju så billig också!

Pure & Care Hyaluronsyra serum är ett återfuktande serum som jag verkligen tycker gör sitt jobb. Men det vet ni ju redan eftersom detta är min tredje flaska. Är så nöjd! Tar några droppar på fuktat ansikte efte rengöring och huden känns direkt återfuktad! Brukar ta den på kvällen tillsammans med en återfuktande ansiktskräm och det funkar super! Kan använda den på dagen om jag är riktigt torr. Så billig och så bra! Tips till er som är nya när det gäller serum och bara vill ha något återfuktande och enkelt utan massa skit i

Gillar

Kommentarer