Empties #10

Hudvård och hårvård empties

Herbal Essence pure argan oil hair mask

Den här hårinpackningen är så underbar! Den doftar lite väl mycket, men den doftar gott i alla fall! Arganolja har en tendens att tynga ned mitt hår och göra det fett och oljigt, men den här hårmasken har varit räddare i nöden så många gånger! Den återfuktar och gör håret lättare att reda ut. Tror jag köpte den på ICA om jag inte minns fel. Riktigt bra budget alternativ! Min känsliga hårbotten kliar inte heller av den, vilket är så underbart. Det här är en produkt jag kommer köpa igen.

Pure & Care Day cream

Ni vet redan vad jag tycker om den här. Jag gillar den verkligen! den! Lätt konsistens och sjunker in så bra i huden. Inte så återfuktande dock, så jag har alltid ett fuktserum innan eller en olja efteråt. Jag kommer absolut att köpa denna igen när jag har gått igenom alla krämer jag har, haha. Den är svår att beskriva, men den är så härlig i konsistensen. Den finns att köpa bland annat på i butiken Normal. Har skrivit ett inlägg om den HÄR!

Apolosophy Schampo & balsam repair

Det här var ett impulsköp efter att jag inte orkade med att min hårbotten kliade efter varje tvätt. Jag hade tur. För min hårbotten reagerar inte alls på dessa, fast dem är parfymerade. Helt okej schampo och balsam i övrigt. Håret känns inte riktigt rent, utan jag tar alltid lite mer schampo än man egentligen behöver. Jag har inte märkt någon skillnad på min hårkvalitet. Men det har absolut varit ett bra budgetalternativ. Om jag vill köpa igen? Möjligt. Verkar dock ha utgått som det ser ut som. Ska finnas någon liknande på apoteket.


❥ Fler empties jag skrivit om: ❥

Empties #1 / Empties #2 / Empties #3 / Empties #4 / Empties #5 / Empties #6 /
Empties #7 / Empties #8 / Empties #9 /


Ni finner alla under kategorin "hudvård & hårvård empties"


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer