Dagarna går

Vardag

Måndag igen och mer än halva januari har gått. Tiden går så fort nu och det är skrämmande, för det känns inte som jag kommer hinna med allt som måste göras. Har fortfarande ett stort arbete kvar i kursen plus ett prov som täcker hela kursen. Allt ska vara klart om ca en månad. Händer så mycket på alla plan just nu och jag har noll kontroll. Har tagit en break från det jag tycker om, dvs serier och hudvård bland annat. Och botoxen håller på att gå ur, och det är en månad kvar tills nästa behandling. Därmed kommer migränen titt som tätt just nu och det hjälper inte med all stress, ångest och oro jag bär på.

Var tillbaka till veterinären med Charlie idag. Han var tillräckligt stabil för att kunna sövas och ta bättre röntgenbilder. Men han är helt omöjlig. Efter en spruta hade han inte somnat. Skulle ta ca 10min för honom att somna, men efter 40 min så var han fortfarande vaken. Han fick en spruta till och somnade inte av det heller. Han var vinglig och lite dåsig, men kunde fortfarande gå och röra sig. De fick ta röntgen när han var vaken istället, och som tur var gick det bra.

För en timme sen kunde vi åka därifrån och han är fortfarande vaken då och då. Lyckades somna en stund när vi kom hem, men vaknade nu igen. Stackarn. Han kommer nog ha det lite jobbigt idag.

Själv ska jag försöka plugga när medicinerna har börjat verka. Får väl se hur det går...

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar