Blogglista - 14 frågor

uncategorized

Noccos nya smak är så god!

1. Beroende av?
Pokémon GO, Nocco/Celsius, vindruvor, hårolja, tv-serier och powerbank

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Måste nog säga svart, det är safe. Jag klarar mig inte utan svarta kläder. Tråkigt, men sant.

3. Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är bra på att formulera mig i text. Och mina ögon. Av någon anledning får jag väldigt mycket komplimanger för mina ögon.

4. Dina planer inför 2021?
Så svår fråga mitt i pandemin som pågår, men jag skulle gärna vilja åka på fler roadtrips (med bil) som jag älskar att göra. En annan plan jag hade var att flytta, och det har jag redan gjort, vilket känns så skönt! Jag vill också bli mer hälsosam, både för kropp och själ. Jag hoppas också hitta en ny psykolog och ta tag i min psykiska ohälsa.

5. Brukar du skratta för dig själv?
Väldigt ofta. Antingen säger jag nåt väldigt kul eller så händer det något roligt på serien jag ser.

6. Vad är det konstigaste du ätit?
Bläckfisk. Aldrig igen. Råkade beställa mat på Teneriffa som innehöll det och märkte det inte förrän min bror frågade mig om det var bläckfisk. Om jag spottade rakt ut? Svar ja.

7. Hur imponerar man på dig?
Att man står upp för vad man tror på, även om det innebär att gå emot vänner/familj. Det är en otroligt svår sak att göra, och jag inspireras och blir imponerad av att man gör en sån bra och stor sak!

8. Vilken/vilket stad/land vill du helst bo i för resten av livet?
Jag har alltid velat bo i Spanien, helst Mallorca eller Gran Canaria. Det vore så underbart! Men har senare tiden även tänkt tanken att bo i Santa Monica. Skulle vara så fantastiskt!

Ett av mina favoritljus

9. Hur ser dina morgonrutiner ut?
Jag brukar starta dagen med en god frukost och celsius/nocco framför ett eller två avsnitt av serien jag ser på. Sen gör jag min hudvårdsrutin och vid 12 tar jag och Charlie morgonpromenaden (ja, han älskar sin sovmorgon).

10. Vad längtar du efter?

Först och främst att den här pandemin ska försvinna, men det är ganska givet. Förutom det så längtar jag efter att flytta från den här staden, resa, ta en lunch på stan och få ett jobb som jag kan trivas med och som är anpassad efter mina behov. Jag längtar också tills min psykiska ohälsa och ätstörning är under kontroll.

11. Serier du följer just nu?
Supernatural, The good doctor, Good Trouble, Scorpion, House MD.


12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
Oftast runt kl 22-23. Försöker att inte gå ut med Charlie förtidigt eftersom vi går ut så sent på morgonen. Men ibland blir det tidigare och ibland senare.


13. 5 saker du vill göra i framtiden?

Resa jorden runt, bo nära palmer och hav, volontärarbeta med djur, dyka med hajar och jobba inom vården.


14. Vad finns alltid i din handväska?

Charlies poop-påsar, powerbank, handsprit, nycklar, plånbok, vattenflaska, headset, medicinerFOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer