Begagnade mobiler är bättre för miljön

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med rePhone.se

Bild lånad från Pixabay

Det här med att byta mobiltelefon. Många byter flera gånger om året, andra byter lite mer sällan. En del byter för att de vill ha det nyaste på marknaden och andra byter för att deras nuvarande mobil håller på att ge upp. Jag är den personen som använder min mobil tills jag behöver en ny. Tyvärr måste jag erkänna att det blir mer ofta än jag vill, även om jag i alla fall har mobilen i minst ett år. Det är för att jag köper ganska billiga mobiler på grund av ekonomin. Eller avsaknaden av ekonomi rättare sagt.

Jag har inte många krav på mobilen, men den får mer än gärna ha bra kamera, bra batteritid och kunna använda flera appar samtidigt. Att den laddar fort är ett plus för mig. Detta för att jag använder mobilen väldigt många timmar om dagen då jag spelar mycket Pokémon Go. Men jag hittade en sida som säljer begagnade mobiltelefoner av olika slag, men som garanterar att mobilerna inte är stulna eller obrukbara. Hur bra är inte det?

På rePhone kan man hitta många begagnade mobiltelefoner till bra priser. De tillhandahåller fabriksåterställda mobiler och uppdaterar dem och kontrollerar dem noga, så att de kan avgöra vilket skick de är i. Tack vare detta kan de erbjuda köparen 12 månaders garanti, trots att det är en begagnad mobil. De tar bara in mobiler från alla nordiska teleoperatörerna och inte från företag eller privatpersoner. Det innebär att man kan vara säker på att inga mobiler är stulna eller obrukbara. På hemsidan kan man också filtrera hur bra skick man vill att mobilen man söker har. Vissa personer behöver bara en lite enklare mobil i okej skick, beroende på vad man vill ha den till. Andra personer kanske eftersöker en billigare mobil i perfekt skick. Så bra att man kan välja utifrån sina behov.

Jag tycker det här är så bra! Nu överväger jag absolut att köpa en begagnad mobil nästa gång jag behöver en ny! Det är bra för våra plånböcker, det är tryggt att köpa en billigare mobil i bra skick och det är mer klimatsmart!

Vill ni veta mer om hur det går till med att köpa begagnade mobiler ser ut, så rekommenderar jag er att kika in på deras hemsida och läsa mer om det.

Hur ofta byter ni mobil? Skulle ni kunna tänka er att köpa en begagnad mobil?


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer