Året som gått

Vardag

Det här året har varit en av de värsta åren gällande mitt mående, men också en av de bästa för att jag har fått spendera större delen av året med J och min hund. Utan dem hade jag kanske inte ens levt idag, för så tufft har det här året varit. Men den har haft en del bra stunder också, och i det här inlägget tänkte jag försöka fokusera på dem med en liten lista.

Hur har ditt 2019 varit? Både bra och dåligt. Mestadels dåligt men med bra stunder lite då och då. Det har varit ett riktigt tufft år i det stora hela.

Tror du att år 2020 kommer blir bättre? Helt ärligt, nej. För mycket kommer att förbli det samma och det gör mig både ledsen och besviken. Men jag tror att året kommer ha många bra stunder och förhoppningsvis sådant jag kan leva på ett tag. Jag har inga förhoppningar, men jag önskar och tror.

Vilket datum från 2019 kommer du aldrig glömma? Oj, jag är inte alls bra på datum. Men det finns en hel del minnen jag alltid kommer bära med mig, som alla resor med J. Vi har varit till Uppsala, Stockholm och Norge två gånger. Vi har även gjort en del mindre resor. Dessa resor betyder så mycket för mig. Jag älskar att resa, men på grund av sjukskrivning och inkomstlös så kan jag inte riktigt spara pengar och resa så mycket som jag vill. Andra saker jag alltid kommer minnas är de få gånger vi gått på bio (vi gillar att gå lite mer sällan för att det ska bli speciellt varenda gång), när han tog mig till en annan stad bara för att se den vackra solnedgången över vattnet och när vi tog en tur i Botaniska Trädgården i Uppsala innan vi åkte hem efter en heldag.

Vad är din största framgång 2019? Att jag har tagit tag i att studera igen och pluggar just nu upp ett ämne för att jag sen ska kunna söka vidare till den linjen jag vill gå på universitetet.

Vad spenderade du mest pengar på? Jag skulle gärna vilja skriva hyra och räkningar här, men helt ärligt så tar nog mat och hudvård över på den här punkten. Har spenderat alldeles för mycket på det.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2019? Jag och J har en spotify lista med låtar som vi lyssnar på när vi åker bil, både långa och korta sträckor. När jag lyssnar på dem så kommer minnen upp.

Bästa minnet från 2019? Måste nog vara resan till Stockholm. Jag mådde så himla bra under den resan och vi åt god mat, fikade, spelade Pokémon Go och bara njöt av varandras sällskap.

Är det något du saknar år 2019 och vill ha 2020? Jag vill egentligen bara må bra.

Vad önskar du att du gjort mer? Tränat, tagit hand om mig själv och inte låtit allt negativa ta över.

Vad vill du säga till dig själv inför 2020? Våga! Och låt inte det negativa ta över. Hitta små positiva saker att hålla vid när allt känns hopplöst.


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer