• Snapchat
 • Bloglovin
 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw

God morgen!
Etter en 10 timers lang busstur har jeg kommet frem til Chiang Mai, som ligger helt nord i Thailand. Her skal jeg være i 1 uke før jeg tar bussen ned til Hovedstaden - og flyr videre derifra. Siste dagene i sør ble faktisk tilbragt med familien. Mamma og Pappa har nemlig vært på ferie her i Thailand de også - på en øy langt vekk fra der jeg har vært. De skulle innom Bangkok i et par dager før de dro til Norge, så da fant vi ut at vi skulle møtes en tur. I og med at jeg fortsatt ikke vet hvor lenge jeg skal være vekk, så var det veldig hyggelig å få sagt hei!

Spesielt gøy var det å ta turen til China Town. 16 februar er nemlig datoen for nyttårsaften i den kinesiske kalenderen, så de hadde en gigantisk feiring. Feiringen går over 2 uker, men vi fikk med oss kickstarten på det hele. Skulle nesten tro vi dukket opp midt under en kinesisk festival. Musikk, instrumenter, danseshow, festdrakter, boder med all slags mat du kan tenkte deg og altfor tettpakket med ivrige kinesiske mennesker. Helt klart en kulturell opplevelse. På kvelden tok vi turen innom den kjente partygaten Khao San Road for et par drinker før jeg dro videre ut på byen med en gjeng jeg har blitt kjent med her nede.

Robbin sendte meg faktisk en tilfeldig melding på Instagram og spurte hvor lenge jeg skulle være her i Bangkok da han hadde sett jeg la ut en story - og vi hadde et par felles venner fra før hjemme i Norge. Han er halvt Thailandsk og flyttet ned hit for 7 måneder siden for å studere. Vi avtalte å møtes for et par uker siden da jeg var i Bangkok sist - og møttes opp igjen nå også. Skikkelig kul type. Ble godt kjent med han og en annen norsk jente som heter Monique, og ble til at jeg bodde hos de et par dager! Det gøyeste med å møte mennesker som har kjennskap til området fra før av er jo at ting blir så lokalt. Det blir en helt annen opplevelse enn å være en vanlig "turist".

Så stor takk til Robbin og Monique for noen gøyale dager i Bangkok! Nå har jeg venner å møte nestegang jeg er på tur i Thailand igjen også 💛

Har forresten tenkt litt på om det hadde vært interessant dersom jeg startet å lage litt mer reiserelaterte innlegg i form av "guider" med tips og nyttig ting å få meg seg fra steder jeg drar til. Jeg vet hvertfall selv at jeg syntes det er gøy å søke opp tips o.l fra andre bloggere når jeg reiser på ferie og turer - slik at jeg kan få litt inside information om hva jeg bør gjøre og hvor jeg bør dra!

Kunne dette vært interresant å lese om?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

 • 82 Lesere

Likes

Comments

Sovet utrolig dårlig i natt og endte med, kun innført sokker, å gå ned til stranden klokka 05.00 for å vente på soloppgangen. Jogget langs vannkanten med behagelig musikk på ørene. Alene. Bek mørkt. Eneste lyden var bølgene som slo inn mot stranden og alt jeg så var en stjerneklar himmel. Jeg er nemlig ufattelig nær stjerne her nede. Hvis jeg strekker meg så lang jeg er; føles det nesten ut som om jeg er på nippet til å ta på dem. Himmelen er fascinerende, og trolig noe av det fineste jeg vet om her i verden. Så stor. Mystisk. klar og majestetisk.

"When snow falls, we long for grass. When grass grows, we walk all over it. When leaves change color, we beg for flowers. When flowers bloom - we pick them."

Lenge siden jeg har sett himmelen så klar som idag også. Hundrevis av stjerner i alle størrelser, og månen stor og rund - rett over meg. Jeg liker at alt det fine er så langt unna. Utenfor rekkevidde, og som kun kan beundres på avstand. For vi mennesker er egoistiske. Ødelegger alt det naturlige og vakre, for å bruke det til vår fordel. Kutter ned store skoger for å bygge fabrikker. Tar frie dyr til fangenskap for å tjene penger. Våren kommer. Blomster i alle farger og fasonger dukker opp. Vi plukker dem. Tar dem med hjem. De visner. Dør.

Så ta deg en tur ut før solen har stått opp. Få med deg soloppgangen. Eller etter midnatt. Solnedgangen. Se på himmelen. Stjernene. Månen. Tenk over hvor liten du er, og hvor mye mer som finnes der ute. Vær nysgjerrig. Les. Lær. Ta til deg det du ser og kjenn etter hva du føler til en hver tid.

Vi lever jo tross alt nå - gjør vi ikke?

Likes

Comments

KOH PHI PHI

Denne lille øya ble kjent etter at filmen The Beach ble spilt inn her. Etter det strømmet det inn med turister som overtok og ødela paradiset. Til tross for dette er Phi Phi fortsatt på toppen av listen til mange av de som drar på ferie til Thailand.

Jeg tok ferja fra Koh Lanta for å tilbringe helgen der, men ble ganske skuffet. Eller skuffet er kanskje feil ord å bruke, men det er altfor mange mennesker her i forhold til hva det egentlig er plass til. I tillegg er 90% av de som kommer hit her kun for å feste. Etter klokken 18.00 forvandles øya til en stor og kaotisk festival. Musikk, neonfargede lys, beerpong, altfor fulle mennesker, fireshows og alkohol i alle kriker og kroker. Helt sikkert gøy å dra med en stor gjeng hvor intensjonene er å feste, men for meg var det ikke den ultimate plassen. Veldig overpriset også - det skal det ikke legges skjul på. Var på Phi Phi i 2 netter og betalte vel 6 ganger så mye for en dorm som det jeg gjorde på Koh Lanta.

Jeg prøver å unngå å drikke mye når jeg er på tur, men siste kvelden ble jeg med ut. Møtte to søte jenter fra Norge som jeg hang med - og det viste seg at de skal til Bali et par dager etter meg. Det er det som er gøy med å reise. Møter alltid andre som skal samme vei, også ender det opp med at man møtes igjen og finner på masse gøy. Som om vi allerede kjenner hverandre fra før. Felles interesser og det å være open minded åpner mange dører, og gjør så man kan skape bånd med andre likesinnede fort.

Selvom jeg ikke var så begeistret for Phi Phi så er det helt klart noen ting du bør få med deg dersom du tar turen.

Utforsk
Det finnes ingen transportmidler her, da øya er så liten. Ta en lang gåtur. Prøv å finn små strender uten så mange mennesker - og nyt varmen med en fersk kokosnøtt fra en av de små bodene som fins overalt.

Viewpoint
Hike opp til viewpointet for å se solnedgangen. Hiken er kort, men utsikten er veldig fin.

Kayaking
Lei en kayak å utforsk øyene i området. Den mest populære plassen å kayake til er nok Monkey Beach. Her kan du se apekattene på stranden og mate de med bananer og snacks.

Utelivet
Altså om du allerede har tatt turen, så er det verdt å sjekke ut utelivet. Folk drar det helt ut, og byen lyser opp i alle mulige farger og musikk hvor enn du går. Billige "buckets" med alkohol og drinker til 20kr stykke.

Nå har jeg ankommet Phuket hvor jeg tenker å være i noen dager, før jeg setter kursen opp mot Nord-Thailand.
Legg gjerne igjen en kommentar dersom du har tips til ting jeg bør få med meg på veien! ❤

 • 735 Lesere

Likes

Comments

Stod opp klokken 4 på morningen for å ta taxi til flyplassen. Turen til Koh Lanta tok en del timer i og med at jeg måtte vente på ferja da jeg landet i Krabi - og også komme meg frem til Long Beach hvor jeg skulle bo. Her møtte jeg opp med to gutter jeg kjenner hjemmeifra som også er på backpacking i Thailand. Hadde ikke booket noe sted å bo, så trasket nedover de små strandgatene å spurte flere hosteller hva prisen per natt var. Endte opp på et Sted som het Funky Fish Hostel - og bodde der i 3 netter. Koh Lanta er kjent for å være en rolig øy, noe som passet meg fint da jeg ikke er no glad i å feste hver dag. Merket godt at dette var en ferieøy da - for hvor enn man gikk var det svensker og norsker. Med 30 grader og stekende sol var det godt å ha et par late dager på stranda.

Siste dagen leide vi mopeder og kjørte rundt hele øya. Skummelt - spesielt da trafikken ikke er veldig trygg, og de kjører på motsatt side av veien. Heldigvis gikk det fint, og vi kom oss like hele hjem igjen alle sammen. På veien møtte vi uendelig mange apekatter som satt i veikantene og i trærne. Rare skapninger - men veldig fine.

​​Likte viben på denne øya skikkelig godt, så til deg som skal øyhopping i Thailand bør du få med deg Koh Lanta! 

 • 916 Lesere

Likes

Comments

TINY CUP, BANGKOK 

Åh som jeg har savnet min kjære Acai bowl. Helt klart den ultimate frokost for min del - og jeg kunne spist det hver dag til alle måltider hvis jeg hadde sjansen. Var jo så klart ikke akkurat det billigste alternativet her nede i Thailand, men kunne ikke unngå å stikke innom denne søte lille kafeen da vi vandret gatelangs i den litt mer fancy delen av Bangkok. Det er vanvittig mye gatemat her, og jeg syntes det er gøy å smake nye ting - men ingenting slår den sunne, gode og fargerike maten.

Tiny Cup her kafeen, og jeg følte helt klart jeg var tilbake i Bali. Sist jeg var i Bali var det nemlig slike ting som dette jeg spiste hver dag. De har jo så mange forskjellige varianter av vegetar- og veganske retter. Jeg er ingen middags-person, så foretrekker frokost til alle måltider egentlig. Lettere kunne det vel ikke blitt. Gi meg friske frukter, fargerike grønnsaker og noe som er pent å se på så er jeg mer enn fornøyd.

Adressen er:
411/2 Thonglor Sukhumvit Road
Klongtun Nua Wattana
Bangkok, Thailand

I går sjekket vi ut utelivet her nede i Bangkok. Fikk en melding på Instagram av en hyggelig gutt fra Norge som har flyttet ned hit for å studere. Han ville gjerne vise oss rundt, så han og vennene hans tok oss med til Koh San Road, som er en kjent party gate her i området. Helt sjukt, og stemningen var det ingenting å klage på.

Nå sitter jeg på flyplassen på vei til litt varmere strøk. Vell - Bangkok er varmt, men grunnet mye tåke kommer ikke solen igjennom. Jeg er klar for å bli brun. Kjenne sanden igjennom tærne. Hoppe i bølgene. Yoga. Kursen går til Koh Lanta, som er en øy utenfor Krabi. Planen var å spare penger ved å ta tog, men etter en litt hard kveld ute på byen fristet det ikke med 18 timer i tog, så da endte jeg opp med å booke en flybillett.

Ha en fin uke

 • 1347 Lesere

Likes

Comments

- EN -
Jeg er det mest rastløse menneske i verden. Har jobbet mye med dette de siste årene, og er på bedringens vei - men har alltid slitt med å holde meg i ro, konsentrere meg uten å bli forstyrret og å sitte stille. Må alltid gjøre noe, bruke hjernen, bevege meg.

- TO -
Jeg har svært få jentevenner i forhold til guttevenner. Jeg hadde mye problemer med jenter da jeg var yngre i form av utestengelse og andre ting, og da har det bare blitt slik at jeg ikke klarer å åpne meg eller skape et nært forhold til jenter. Jenter er generelt slemme mot hverandre, og jeg har vanskelig for å skille de som har gode og dårlige intensjoner. Har noen nære jentevenner som jeg setter pris på av hele mitt hjertet, men føler det er bedre med et par gode, enn 10 man ikke helt vet hvor man har til tider. Gutter derimot er enkle og greie - og syntes det er gøy å henge med de. Alltid noe gøyalt på lur alle sammen.

- TRE -
Er helt perfeksjonist når det kommer til mat. Lager jeg mat selv skal det alltid legges pent og pyntelig på tallerken. Systematisk, fargerikt og fint. Det beste jeg vet er å lage forskjellige yoghurt/smoothie/granola bowls, slik at jeg kan mikse og trikse med topping og farger. Føler dette nesten har blitt en tvangstanke, men maten smaker jo faktisk bedre når den ser bra ut. Og man nyter den mer også.

- FIRE -
Jeg har enda ikke helt funnet ut hva min mening her på jorda er, men jeg jobber med saken. Syntes alt eksistensielt er ufattelig spennende, og vet ikke hvor mange timer jeg har brukt på å søke opp, lese - og tenke på det. Det finnes altfor mange ubesvarte spørsmål om alt og ingenting. Kanskje en stor påkjenning i seg selv å prøve å bli klok på universet, men jeg tar utfordringen. For meg blir det litt som en terapi. For av å lete etter eksistensielle svar, så lærer jeg mye om meg selv og blir mer bevisst og reflektert. Jeg lærer å leve - og det er veldig fint.

- FEM -
Jeg prøver stadig å spise mer plantebasert. Gått fra å spise altfor mye kjøtt, og trene altfor mye - til å nå vært uten kjøtt og kylling i 1,5 år. Melkeprodukter har jeg også omtrent kuttet ut helt. Egg og fisk spiser jeg i ny og ned, men det er kun fordi jeg føler kroppen har et behov for å få i seg litt av det. Jeg kan ikke kalle meg fult vegetarianer da jeg spiser fisk i ny og ned, men det går bra. Jeg mener ikke at alle bør bli helt vegetarianere - men hadde man vært litt mer bevisst på hvor mye kjøtt vi spiser og at hvert individ kunne kuttet ned kjøqttspisingen betraktelig ville bare det gitt et stort positivt utslag!

- SEKS -

Jeg er 20 år, men føler meg mye eldre enn det sånn innvendig. Jeg tror det har mye å gjøre med alt jeg har opplevd de siste 4 årene. Etter jeg dro som utvekslingsstudent til USA i 2014 forandret livet mitt seg helt, og etter det har jeg gjort så ufattelig mye spennende. Utrolig glad for at jeg ikke startet på skolen rett etter VGS, for jeg har vokst, lært og sett mye mer enn hva jeg ville ha gjort dersom jeg satt sperret inne i et rom med fire vegger med hodet dypt ned i pensumbøkene. Jeg har all verdens av tid, og dagene går uansett - så et par år ute i det fri er ingen forbrytelse. Råder alle eventyrlystne sjeler der ute til å unne seg selv et par friår i mellom studiene. Du kommer ikke til å angre.

- SYV -
Jeg har mange sære vaner. Jeg går for eksempel omtrent alltid med headset/ørepropper - men har ikke musikk på. Bruker det som en støydemper. Reagerer nemlig veldig på lyd og lys, så blir fort sliten. I tillegg føler jeg at jeg klarer å tenke klarere. Du kan se for deg et av de headsetene med en støydempingsknapp man kan trykke på for å sperre alle lyder ute. Skulle ønske jeg hadde en slik knapp bak øret. Er jeg hjemme bruker jeg sånne oransje ørepropper som man gjerne tar i på natten for å sove, men da ser jeg jo bare helt sprø ut.
Jaja, vi er alle unike og litt rare - er vi ikke det?

- ÅTTE -
Jeg lever for det som er litt annerledes. Vi er alle forskjellige, men for min del er det viktig å vite at jeg har gjort det jeg kan mens jeg først er her. Derfor prøver jeg å reise så mye som mulig. Uten å egentlig ha en spesiell plan. For det å være spontan er veldig viktig. Slippe seg litt løs og se hvor ting tar veien. Bare la det gå sin gang, også ordner det seg til slutt. Og selvom kanskje ikke alt er like gøy og positivt, og det skjer dumme hendelser på veien - så lærer man masse av de også.

- NI -
Jeg har et verdenskart på rommet som egentlig er helt gull. Hver gang jeg drar til et nytt land - skraper jeg av landet på kartet, og det blir gjort om til en farge. Målet mitt er at en dag, så skal hele verdenskartet være i alle mulighet farger. Ingenting skal være stående igjen i gull. Syntes dette er en morsom måte å tenke på hvor man skal dra på. Har forsåvidt ikke så fryktelig lyst til å sette russland på toppen av "must go" plasser, men har du sett hvor stort landet er? jepp, dette må jeg få fargelagt før eller siden. Misforstå meg rett - jeg sikker på at det skjuler seg noen fine skatter i Russland også, men det er bare ikke en plass man vanligvis setter høyt på lista.

- TI -
Jeg er utrolig takknemlig for familien min. Sier det kanskje ikke så ofte, og er mye vekk fra dem - men jeg har vært veldig heldig. Trygg oppvekst. Fått alt jeg trenger. Masse kjærlighet og mye lærerik visdom. De støtter meg i alt jeg gjør, og står der med en hjelpende hånd hver gang jeg trenger det. Jeg har også en lillesøster som jeg ikke ville byttet ut mot noen. Min beste venn. En jeg er skikkelig stolt av og vet kommer til å nå langt.

💛

Likes

Comments

Livet her nede er like chill som det ser ut som på disse bildene. I dag har vi hatt en skikkelig poolday. Startet med en frokost og en løpetur før resten av dagen ble tilbragt ved bassengkanten. Været her nede varierer veldig. Sol, regn, overskyet, regn også sol igjen. Temperaturen er det ikke noe å si på da - for gradene viser over 25 hver dag. Selvom jeg er veldig glad i sjøen, og det i seg selv er en befrielse og bare lukte saltvannet, kjenne brisen fra havet og hoppe i bølgene - så er bylivet ganske greit det også. Mye mer å se, og ting å utforske. Det er derfor jeg unngår disse "charterferiene" hvor det eneste man omtrent gjør er å ligge en uke å renne vekk i varmen på stranden. Jeg foretrekker en fin blanding. I og med at vi har gått så mye de siste to dagene fant vi hvertfall ut at en skikkelig rolig dag var passelig nå.

HONEY VIBES 

Er helt forelsket i dette søte settet fra @highrack_. Oransje har alltid vært en farge jeg kun forbinder med fengelsdraktene i Orange Is The New Black - haha, men i det siste har jeg fått skikkelig sansen for den - og føler det er greit å bytte ut det sorte i ny og ned. Er jo kjent for å alltid gå i all black - alltid.

Bestilte meg et par interessante bøker fra Amazon, og rakk heldigvis å få de i postkassen rett før jeg dro på tur. Så langt er jeg oppslukt i den jeg leser på bildet her. Har allerede fullført 2/3 av den første jeg fikk, og den nyeste jeg leser nå har jeg såvidt startet på. Tenkte kanskje å lage et innlegg med bøker jeg syntes er bra og givende når jeg har fullført disse her!

 • 2088 Lesere

Likes

Comments

Bangkok er mye større enn jeg trodde, og det kryr av mennesker. Det beste jeg vet er å bare hoppe av bussen når jeg ser en interessant plass, også bare utforske. Helst ikke på hovedgaten, men heller de små bakgatene rundt om kring. Meg og en jeg har møtt som heter Stefan tok Taxi (haha, skal sies at scootertaxi ikke er det tryggeste) til China Town som er et must om man er i Bangkok. Så mye kultur samlet inn i et område, og det føltes ut som om jeg vandret rundt i Kina. Blomster overalt. Sterke og rare lukter. Stekte innsekter på pinner og lokale markeder i alle kriker og kroker. Vi brukte hele dagen i China Town hvor vi så på templene, smakte på maten og kikket på mennesker.

I Bangkok nå bor jeg i en veldig fin Airbnb litt utenfor hovedbyen. Raskeste måten og komme seg inn til City Center er med en skikkelig lokal og stor trebåt, som går hele tiden. Her sitter det både skoleelever, thailanske menn i dress og gamle damer som skal gjøre sin daglige shoppingrunde på markedet. Det som er så morsomt er at her er det ikke snakk om å vente på noen. Så fort båten er i land må man raskt hoppe på, for den venter ikke mer enn typ 5 sekunder før den kjører videre i full fart. Absolutt den beste transporten jeg har tatt i bruk - og definitivt den billigste. For en 25 minutters tur inn til byen tror jeg at jeg betaler 4kr. Haha.

Tusen takk for så mange fine kommentarer på ferje innlegg. Skal prøve å holde denne bloggingen gående, så håper jeg dere vil fortsette å følge med på mine små eventyr rundt om i verden 💛

 • 2502 Lesere

Likes

Comments

Jeg har prøvd å skrive flere innlegg siden jeg var innom her sist, men uten hell dessverre. Føler ikke dagene er innholdsrike nok. Sannheten er vel egentlig at jeg skulle ønske jeg kunne dele mer. At alt jeg gjorde var gøy. Spennende. Leseverdig. Jeg følger ikke mange blogger selv lenger heller, og det er flere grunner til det. Vi blir jo så oppslukt i det vi leser og ser, at vi glemmer at mye av det bare er en fasade, Vi har alle på oss masker, og det er vanskelig å den dag i dag finne en naken sjel i mengden som med selvsikkerhet er seg selv hundre prosent uten å bryr seg om hva andre mener. Det bør ikke være slik, men det er nå realiteten.

Grunnen til at jeg tok opp PC’n igjen etter så lang tid er egentlig ikke for å starte på nytt, eller for å prøve å fortelle meg selv at det er dette jeg skal drive med hver dag fremover. Nei. Grunnen er rett og slett at jeg savner å ha en plass jeg kan dele mer av meg selv. En plass hvor jeg kan utfordre meg.. Åpne meg litt opp også kanskje. En liten dagbok. Selvfølgelig ikke på samme måte som den du holder gjemt under puta på rommet - men en plass hvor tanker og følelser kan kombineres med andre hverdagslige ting.
En miks av alt og ingenting.

Jeg har utfordret meg selv veldig denne gangen her. Påpeker jo ofte at jeg reiser på turer alene. En solo backpacker. Men det er vel ikke helt sant det heller. Ja - jeg reiser alene, men på andre siden har jeg alltid et kjent fjes som venter. Ikke nødvendigvis noen jeg har møtt før, men en jeg i allefall har hatt kontakt med på forhånd, eller en ganske safe reiserute planlagt i bakhode.

I skrivende stund sitter jeg I Thailand. Tro det eller ei. Denne gangen med helt andre intensjoner enn tidligere tur. Hverfall føles det slik. Jeg pakket bagen i går natt, og med en overfylt og alt for liten sekk satte jeg kursen mot flytoget for nye eventyr. Klumpen i magen var ganske stor da jeg landet I Bangkok i dag til morgen. Her skal jeg bli i 1 måned tenkte jeg. Uten returbillett eller noe spesiell kunnskap om landet. Etter det vet jeg ikke hvor turen går helt enda. Bali igjen kanskje? Videre nedover Sørøst Asia? Australia? Uansett. Blir i Bangkok den neste uken, så får vi se hvor veien går derifra. .

Men når kommer du hjem da?
Nei, det har jeg heller ikke bestemt meg for enda.

Jeg har lyst til å at denne bloggen skal bli min lille reisedagbok, men uten press til at alt skal være så pent pyntelig og perfekt. Jeg vil skrive når jeg føler for det. Ta bilder når jeg føler for det - og bruke tid og energi på å ha det bra. Resten kommer deretter.

Jeg stresser nemlig veldig mye hjemme, og føler at det å sitte i sofaen og se på tv er å kaste bort tid. Jeg klarer ikke kose meg hvis jeg først skal «slappe av» - for da vet jeg at det er andre ting som burde bli prioritert fremfor sofakosen. Men det jeg ikke klarer å få hjernen min til å forstå er hvor viktig akuratt denne tiden er. Den tiden hvor man kobler av, for deg seg, og har det bra mens man gjør det. Lade batteriene på en annen måte enn å sove. Lese en bok, spise hva man vil, drikke hva man vil, se på 10 episoder av favoritt serien med god samvittighet. Det er dette som er målet mitt etter denne turen. At jeg i løpet av de månedene jeg er borte - klarer å lære meg at livet er så mindre energitappende dersom man kan gi slipp på alle tvangstanker og stress.
Roe litt ned. Puste litt dypere.

Derfor skal jeg ikke rushe med å sette meg på flyet hjem. Eller til neste destinasjon for den sags skyld. Jeg skal ta hver dag som den kommer, men alltid vite at jeg har et sted å lande når mørket kommer, og det er på tide å senke skuldrene. Nå skal jeg tilbringe mer tid på samme sted, trene ute i naturen, spise fargerikt, lokalt og sunt, snakke med mennesker.

I tillegg skal jeg ha kamera rundt halsen. Ta bilder av litt andre ting - og ikke ha så stort fokus på hvordan andre kommer til å respondere på innholdet jeg legger ut. Sosiale medier har fått helt feil fokus, og er blitt til en overfladisk boble hvor jaget etter bekreftelse er høyere enn noen sinne. Vanskelig å komme ut av det også, men jeg skal gi det ett forsøk. Et forsøk på å bare være meg. Tvers igjennom. På godt og vondt. For når du bare er deg selv - for deg selv, og ingen andre - så har du vunnet uansett. For da finner du de som liker deg for den du er. Og det er de menneskene du må spare på.

Jeg lover.

 • 2883 Lesere

Likes

Comments

Jeg kunne faktisk sittet alene, uten å gjort noe spesielt på nyttårsaften - og det hadde fortsatt vært min favorittdag. Den dagen hvor jeg er mest spent, veldig glad - med masse tanker og forventninger til meg selv det kommende året. Rommet er strøkent, listene er ferdig skrevet, målene er satt og jeg er klar for å ta det nye året med storm. Jeg er nemlig av den typen som føler meg som ett nytt menneske hvert år. Som om jeg lukker en kaotisk, uferdig og rablete bok 31 desember, og åpner en helt hvit, ny og blank bok 1 januar.

For det er noe med det å vite at man kan starte på nytt. At alt er nullet ut, og alle mulighetene ligger foran oss. Det spørs jo så klart hvordan hver enkelt individ ser på det å gå inn i et nytt år, men slik er det altså fra min side. Vi setter oss alltid mål og nyttårsforsetter, men sjeldent de varer så fryktelig lenge. Mange syntes disse nyttårsforsettene bare er tull, men jeg syntes det er bra vi gjør det. Selvom de kanskje ikke varer ut hele året, så er vi iallfall oppmerksomme og bevisste på hva vi vil endre. Vi har gjort opp formeninger og tanker om hva vi vil gjøre annerledes - og det finnes jo ingenting negativt med det. Ja - treningssenterne er kanskje fylt til randen med mennesker som tar et skikkelig skippertak i januar, men det er jo bedre å ta beina til fatt, enn å bare ha det i tankene?

Jeg har i alle fall satt meg mange små mål jeg skal prøve gjennomføre. Skrevet ned lister som nå henger pent og synlig opp på veggen. Både innfor trening, helse, hverdags og andre ting jeg har hatt i tankene. Har lest at det tar 21 dager å forme en ny vane. Skal derfor sette som et delmål og klare å holde meg til de rutinene som er skrevet ned og de endringene jeg vil følge i 21 dager - og håpe på at etter 3 uker går ting litt mer av seg selv.

Min nyttårsaften ble tilbragt med mange koselige mennesker i Oslo. Masse god mat, drikke og vi rakk å både sprette champagnen og å få med oss rakettene klokken 00.00 i Frognerparken. Var så fint å være omringet av masse hvit snø mens himmelen lyste i alle farger. I fjor var jeg ikke like heldig med formen på nyttårsaften da jeg tåler svært lite alkohol, men målet mitt i år var å være i så fin form at jeg kunne våkne i tipp topp stand dagen der på, og det klarte jeg med glans. Den gyllende reglen igjennom kvelden var "ett glass alkohol = 1 glass vann". Veldig smart og funket optimalt, haha!

Jeg håper alle har hatt et skikkelig bra år, men at 2018 blir enda bedre.
Det har jeg i allefall troen på ❤

 • 4344 Lesere

Likes

Comments