Veckans utmaning

Från och med igår fram till söndag, alltså 6-12 maj, sätter Just Wanna Have Fun stilreglerna för veckan. Det går att följa dem till punkt och pricka eller associera helt fritt. Anpassa dem helt enkelt till din egen garderob. Målet är att återupptäcka gamla favoritplagg, hitta nya roliga kombinationer och se potentialen i det du redan äger. Tänj på gränserna för din egen stil och inspireras att testa något nytt!

Jag påbörjade utmaningen igår och glömde att publicera inlägget, men det är fritt fram att haka på nu eller köra igång nästa vecka. Är du med?

Här är veckans schema:

Måndag – Randigt

Först ut har vi randigt på längden och tvären. En klassiker som alltid funkar. Hur ser era ränder ut?

Tisdag – Ton-i-ton

En favorit i repris: samma färgskala från topp till tå.

Onsdag – Blomster

Vad vore en vår-challenge utan en dag i full blom?

Torsdag – Throwback

Idag vill vi se era gamla godingar! Ett plagg som hängt med länge, en look som väcker nostalgin till liv, eller varför inte en tolkning av en gammal favorit-outfit? Dags för en #throwbackthursday i kläd-form.

Fredag – Fest

Glitter, glam, strass och paljetter. Full on fredagsfeeling i garderoben, alla är bjudna.

Lördag – Ljuvt

Veckans lördagsgodis blir en riktig sockerchock: volanger, rosetter, spets och skira tyger. What would Madicken wear? (För den som inte vill gå all in på lull-lull: det söta smakar ännu bättre när det blandas med nåt salt eller syrligt). Eller hur?

Söndag – Sportigt

Tvära kast – men det är väl det som är det roliga? Idag klär vi oss bekvämt i snabba sneakers, sköna sweats, eller varför inte provköra den stora vårtrenden cykelbyxan?

Glöm inte tagga era inlägg med #JWHFStyleChallenge och @justwannahavefun.se i dina inlägg och stories på Instagram. Lycka till!

Gillar

Kommentarer