Header

Ja, det kanske inte är helt självklart, mestadels lustigt antar jag... jag som inte har någonting att skriva om, jag som sitter hemma när det är studentfest, jag som säger 3 ord på hela dagen i skolan. Nej, det är nog ingen självklarhet att jag skulle börja blogga, men ändå ger jag mig an det.


Jag vet själv inte varför, en rolig grej att ha om 10 år, en dagbok, ett ställe att skriva ned sina tankar på... oavsett vad det betyder så kan det säkerligen vara lite skoj. Det känns som att alla som bloggar har en mening att göra det för. Det kan handla om mode, fotografi, föräldraskap, mat eller resor. Sen har vi mig, jag gör ju ingenting av det jag nyss nämnde, ändå finner jag en mening att skriva ner vad jag har på hjärtat.


Idag var jag med Elias (min pojkvän) hos hans farmor och farfar på lunch, det är alltid lika roligt att komma dit, de är så snälla och goa... och att de har skaffat en valp nyligen är ju inte helt fel heller! Vår eftermiddag bestod därmed av valpmys, god mat och tid med familjen. Underbart. Nu ska vi snart poppa popcorn och lägga oss vid TVn med lite Game of Thrones. Vilket är ett mystiskt val av serier för mig som är en Grey's Anatomy fan... jag kan inte säga att jag riktigt har kommit in i serien ännu, men Elias ville se den och vad gör man inte för sina älskade...s


Imorgon väntas en utflykt med Elias familj, vi får väl se ifall jag finner tiden till att skriva ett inlägg om det eller ifall min karriär startade och slutade här och nu... SES!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@theresehasselgren